Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Mayıs 2012 Salı

emeklilikhaber.com Son Eklenenler

emeklilikhaber.com | Türkiye'nin Emeklilik Portalı
emeklilikhaber.com Son Eklenenler

Bireysel emeklilik sisteminden ayrılacak olanların dikkatine!

Kızınız yasayı beklerse anaparasından vergi kesilmez


Soru: Kızım iki yıldan beri garanti emekliliğe para yatırıyor şimdi ayrılmak istiyor ama 3.bine yakın para kesileceğini söylüyorlar para kesmeden bunlardan nasıl kurtulabiliriz?


Mustafa ÇELİK

SSK girişi hiç olmayan bayan eleman alımında SSK teşviklerinden yararlanma imkanı olur mu?

İşe alınan bayan sigortalı nedeniyle işverenin yararlanacağı prim teşviki

Soru: SSK girişi hiç olmayan bayan eleman alımında, SSK teşviklerinden yararlanma imkânı olur mu?
Buse KARASU

Yurt dışı çalışma süresini borçlanırsam ne zaman emekli olurum?

Yurtdışı çalışma sürenizi borçlanmanız Mayıs 2014 de emekli eder

Soru: 19 Mart 1961 doğumuyum. Ve SSK'ya ilk girişim 3 Ağustos 1992 olup, halen SSK'ya devam etmekteyim. Bu güne kadar 6.837 prim gün prim ödemem var. Fakat Yunanistan'da 2 Ağustos 1981 tarihinde ilk olarak sigortaya girdim ve orada 3 sene 2 ay 25 gün çalıştım. Yurt dışı çalışma süresini borçlanırsam, ne zaman emekli olurum?


Stelyo BÜLBÜLOĞLU

Kaç gün askerlik borçlanması yaparak ne zaman emekli olabilirim?

20 ay askerliğiniz varsa iki yıl erken emekli olabilirsiniz

Soru: 13 Ocak 1987 ilk işe giriş tarihim. 2 Eylül 1964 doğumluyum. 6 Kasım 1984 'de askere gittim. Kaç gün askerlik borçlanması yaparak, ne zaman emekli olabilirim? 7190 gün SSK primim var. Halen SSK’lı olarak çalışmaktayım.
Neslihan AYDIN

2012 yılından sonraki yıllarda emekli olacaklarda bu son intibak yasasından faydalanabilecek mi?

2012 den sonra emekli olacakların yararlanabileceği bir intibak yasası yok

Soru: Şu anki sorunum primim tamam yaş bekliyorum 46 yaşında emekli olacağım 5350 güne tabiyim fakat çalışmaya devam ediyorum sonuçta ben çalıştıkça da emekli maaşımın azalacağını da biliyorum. Fakat aldığım bir bilgiye göre 7000 gün üzerinden emekli olursam emekli maaşım yüksek olacağı yönde. Benim size sormak istediğim fazla primi olanlar ve 2012 yılından sonraki yıllarda emekli olacaklarda bu son intibak yasasından faydalanabilecek mi? Kademeli olarak düzenleme yapılacak mı? Yoksa 2012 ve daha sonraki yıllarda emekli olanlar kaderine mi kalacak?
Aynur ERGEN

10 Nisan 2000 tarihinde Bağ-Kurlu oldum ne zaman emekli olurum?

9000 gün prim ödeyip 60 yaşı doldurmanız gerek

Soru:: 10 Nisan 2000 tarihinde Bağ-Kurlu oldum. 1 Ocak 1966 doğumluyum. 11 yıl 6 ay 29 gün prim ödemem var. Acaba ne zaman emekli olurum?
Arif ÜNAL

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com