Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

17 Aralık 2011 Cumartesi

Emekli ikramiyeleriyle ilgili TBMM’ye verilen yeni yasa tasarısı hk.

Emekli ikramiyesinde ofsayttan üçüncü gol geliyor

Daha önceki birinci ve ikinci goller ofsayttan atıldığı için Anayasa Mahkemesi iptal etmişti.
Şimdi yine ofsayttan üçüncü golü atmanın hazırlıkları yapılıyor!..

Devlet memurlarının ek gelir elde etmek için limited şirket ortağı olması hk.

Memurlar limited şirket ortağı olabilir

2011/2 KPSS yerleştirmelerinde devlet memuru olarak atandım. Yeni yılda memur olarak görev yapacağım. Limited şirket ortağıyım. Memur olmamda bir sakınca var mı? T.A.

Ev işlerinde ücretli çalışan kadınların sigortalılığı hk.

Ev hizmetlerinde sürekli ve ücretle çalışanın sigortalı yapılması gerekir

Soru: Öğretmenim ama bir kız kardeşim var. 28 yaşında ve bir öğretmenin ev işlerinde yardımcı olmak gibi günlük bir işte hafta içi bir kuruma kayıt olmaksızın ve belli bir ücret üzerinden anlaşmalı olarak çalışıyor. Herhangi bir kayıta tabi değil. Ve isteğe bağlı sigorta yaptırmayı düşünüyor. Bu mümkün mü? Ayrıca bu sigorta ile emeklilik ve sağlık hizmetlerinden yararlanabilir mi? Ödemesi gereken aylık prim miktarı ne kadar olmalı ve emekliliğe ne zaman hak kazabilir?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com