Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Aralık 2015 Salı

Emeklilik için ne zaman başvurabiliriz?


Anneniz istediği zaman emekli olabilir


Soru: Annem 1946 doğumlu. 1986 ve 1993 yılları arasında 9 sene 4 ay emekli sandığına bağlı olarak çalıştı ve istifa ederek ayrıldı. 2012 Ekim ayından bu yana SGK da çalışıyor ve 1140 gün oldu. Emeklilik için ne zaman başvurabiliriz? Hangi kurumdan emekli olacak? Emekli sandığı çalışmaları için tazminat alabilecek mi?
Ömer TOMBAK
Cevap: Anneniz 8 Eylül 1999 tarihinde 50 yaşını doldurmuş olduğundan Emekli Sandığından emeklilik için 61 yaş ve 10 yıl hizmet şartına tabi. Verdiğiniz bilgilere göre anneniz istediği zaman Emekli Sandığından emekli olabilir. SSK ile hizmet birleşmesi olduğundan memuriyette geçen süreleri için emeklilik ikramiyesi alamaz.
Ekrem Saris - POSTA

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com