Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Nisan 2012 Pazar

Askerliğimi borçlanırsam emekliliğim ne kadar geri gelir?

Kıdem tazminatı alarak ayrılabilirsiniz

Soru: 1964 doğumluyum. Sigorta başlangıcım 1989 olup aralıksız 23 senedir full prim ödüyorum. Askerliğimi sigortalı olmadan önce yaptım. Fakat askerliğimi paralı 92 gün olarak yaptım. Borçlanırsam emekliliğim ne kadar geri gelir? Ve ne zaman emekli olabilirim?

Eksik prim günlerimi çalışmanın haricinde nasıl kapatabilirim?

3600 günle 58’de emekli olacaksınız

1972 Haziran doğumluyum, SSK başlangıcım 11.04.1997’dir. SSK gün sayım 3550’dir. Bu bilgiler dahilinde ben ne zaman emekli oluyorum? Doldurmam gereken günlerimi çalışmanın haricinde nasıl kapatabilirim?

İşe giren kişinin sigortalı yapılması için deneme süresi var mı?

Sigortada deneme süresi olmaz

İşe giren kişinin sigortalı yapılması için deneme süresi olmaz, hatta sigortası işe başlamadan bir gün önce işverence SGK’ya bildirilmelidir. Deneme süresi sadece İş Kanunu’nda vardır o da ihbar tazminatı ödememek için kullanılır… SGK denetim elemanları şikayet edenin kimliği açıklamaz…

Yurtdışı borçlanması yaparak emekli olanlar yeni bir iş yerinde çalışmaya başlarsa emekli maaşından kesinti olur mu?

Yurt dışından emekli olanlar çalışabilir mi?

Okurumuz İbrahim Balduz “Babam 1.500 iş gününü yurt dışı borçlanması ile tamamlayarak 2008 de emekli oldu, fakat yeni bir iş yerinde çalışmaya başlar ise emekli maaşından kesinti olur mu?” diyor.

SGK Başkanı Fatih Acar: Yargı kararı neyse uyarız

Yargı Kararı Neyse Uyarız

SGK Başkanı Fatih Acar, Yargıtay'ın dul kadına ölen eş ve babasının aylıklarının bağlanması kararına ilişkin, “Yargıtay kararının gerekçesini görmeden bir şey yapmamız doğru olmaz, öncelikle gerekçeli kararı bekliyoruz” dedi. Acarer, Yargı kararına uyacaklarını da vurguladı.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com