Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Ağustos 2016 Çarşamba

5434 sayılı Kanuna göre isteğe bağlı iştirakçi iken emekli kesenek ve kurum karşılığını ödememem nedeniyle sigortalılığım sona erdi - Yeniden aynı Kanuna tabi isteğe bağlı iştirakçi olabilir miyim?


5434 sayılı Kanuna göre isteğe bağlı iştirakçi iken emekli kesenek ve kurum karşılığını ödememem nedeniyle sigortalılığım sona erdi. Yeniden aynı Kanuna tabi isteğe bağlı iştirakçi olabilir miyim?

Toplu ya da fasılalı olarak toplam 6 aydan daha fazla emeklilik keseneği ve kurum karşılığı ödememeleri nedeniyle isteğe bağlı iştirakçilikleri sona erenlerin 5434 sayılı Kanun uyarınca tekrar isteğe bağlı iştirakçi olmalarına imkan bulunmamaktadır.

Emekli Sandığı hakkında merak edilen diğer sorular ve yanıtları için tıklayın

Kaynak: SGK

Eşimden 4/b’den (BAĞ-KUR) dul aylığı alıyorum - Babamdan Emekli Sandığından yetim aylığı alabilir miyim?


Eşimden 4/b’den (BAĞ-KUR) dul aylığı alıyorum. Babamdan Emekli Sandığından yetim aylığı alabilir miyim?

4/b’den (BAĞ-KUR) dul aylığı almanız, Kız çocuk olarak Emekli Sandığından yetim aylığı almanıza engel değildir.

Emekli Sandığı hakkında merak edilen diğer sorular ve yanıtları için tıklayın

Kaynak: SGK

Emekli Sandığı Emeklisi iken vefat eden babamdan erkek yetim aylığı alan üniversite öğrencisiyim - İsteğe bağlı sigortalı olmam halinde yetim aylığım kesilir mi?


Emekli Sandığı Emeklisi iken vefat eden babamdan erkek yetim aylığı alan üniversite öğrencisiyim. İsteğe bağlı sigortalı olmam halinde yetim aylığım kesilir mi?

Erkek yetimlere 18 yaşına kadar, öğrenci olmaları halinde orta öğretimde 20, yükseköğretimde 25 yaşına kadar aylık bağlanmaktadır.

Bu şartları taşımayanlara aylık bağlanabilmesi için malullük ve muhtaçlık şartları aranmaktadır.

Yetim aylığınız isteğe bağlı sigortalı olmanız halinde kesilmeyecektir.

Emekli Sandığı hakkında merak edilen diğer sorular ve yanıtları için tıklayın

Kaynak: SGK

Milli İstihbarat Teşkilatı Mensubuyum - Fiili Hizmet Süresi Zammım ne kadardır?


Milli İstihbarat Teşkilatı Mensubuyum. Fiili Hizmet Süresi Zammım ne kadardır?

Tarafınıza fiilen çalıştığınız her yıl için; ( 8 yılı geçmemek üzere ) 90 gün fiili hizmet süresi zammı uygulanmaktadır.

Emekli Sandığı hakkında merak edilen diğer sorular ve yanıtları için tıklayın

Kaynak: SGK

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com