Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Ocak 2014 Pazar

Yurt dışına çalışmak amacıyla gidecek işçiler dikkat!


100 bin işçi aranıyor

Yılda 60 bin işçiyi yurt dışına gönderen İŞKUR, bu sayıyı 100 bine çıkarıyor. Ağırlıklı olarak inşaat sektörü için kayıtlar sürüyor...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), yurt dışında faaliyet gösteren firmaların işçi taleplerini karşılamak ve ülkedeki mevcut işsiz sayısını azaltmak için harekete geçti. Kurum, firmaların istihdam açıklarını karşılamak için gelen işçi taleplerine anında yanıt verecek. Kalifiye işçi, öncelikli olarak bu şirketlere yönlendirilecek. İŞKUR, bu şekilde yıllık ortalama 60 bin olan yurt dışına giden işçi sayısını da yakın vadede 100 bine çıkarmayı hedefliyor. İŞKUR, ülkedeki işsiz sayısını yurt dışı atağıyla azaltacak. Yurt dışında faaliyet gösteren ve büyük çoğunluğu inşaat sektöründe yer alan firmaların işleri yeni sistemle 'tek tık'la halledilecek. Firmalar tarafından gerekli belgelerin İŞKUR il müdürlüklerine teslim edilmesinin ardından, İŞKUR bu firmaların talebini öncelik listesine alarak kalifiye işçileri doğrudan yönlendirecek. İŞKUR, yurt dışında çalışabileceğini başvurusunda belirten ve işe uygun olan işçileri tek tek arayarak şirketlerin işçi taleplerini karşılayacak. İşlemler 'tek tık'la internet üzerinden yapılacak.

BUNA DİKKAT!
Yurt dışına çalışmak amacıyla gidecek işçiler dikkat! İşçilerin, gittikleri ülkelerde zor durumda kalmamaları, ücret, çalışma koşulları, sosyal güvenlik konuları başta olmak üzere birçok konuda mağduriyet yaşamamaları için yurt dışına çıkmadan önce yurt dışı iş sözleşmesini işveren tarafından imzalandıktan sonra İŞKUR'a onaylatmaları ve çalışma vizesi almaları gerekiyor.

10 YILDA 600 BİN KİŞİ GİTTİ
İşkur aracılığıyla 2004-2014 yılları arasında yurt dışına toplam 593 bin 941 işçi gönderildi. Son 10 yılda yurt dışına çıkan yaklaşık 600 bin işçinin yüzde 25'i Rusya'ya gitti. Rusya'ya toplamda giden işçi sayısı 149 bin 832 olarak gerçekleşti. Rusya'yı sırasıyla 82 bin 493 işçi ile Irak, 73 bin 355 işçi ile Suudi Arabistan, 28 bin 505 işçi ile Türkmenistan ve 12 bin 552 işçi ile Azerbaycan izledi.

Kaynak: Barış ŞİMŞEK - TAKVİM



Aşağıdaki ürünlerin online satış fiyatlarını öğrenmek için tıklayın:

  1. Ev Ürünleri
  2. Elektrikli Isıtıcı
  3. Buharlı Ütü
  4. Elektrikli Süpürge
  5. Halı Yıkama Makinesi
  6. Şarjlı El Süpürgesi
  7. Vantilatörler
  8. Hava Nemlendirici
  9. Dikiş Makinesi
  10. Elbise Yün Temizleme
  11. Aydınlatma Enerji Tasa,
  12. Ütü Masası
  13. Çamaşır Kurutucular
  14. Buharlı Temizleyiciler
  15. Süpürge Aksesuarları
  16. Haşere,Sinek,Kovucular
  17. Banyo Gereçleri
  18. Ev Gereçleri
  19. Nem Alma Cihazları
  20. Temizlik Malzemeleri
  21. Temizlik Robotu
  22. Bebek Güvenlik Ürünleri
  23. Şişme Yatak, Aksesuarlar
  24. Ev Uygulamaları
  25. Kitaplıklar
  26. Kahve Sehpalar
  27. Tv ve Plazma Sehpa.
  28. Ev Bilgisayar Masaları
  29. Ev Masaları
  30. Orta Sehpalar
  31. Yan Sehpalar
  32. Zigon Sehpalar
  33. Tv&Dinlenme Koltukları
  34. Gardiroplar
  35. Şifoniyer
  36. Ayakkabılık&Portmanto
  37. Çalışma ve Ofis Koltukları
  38. Komodin
  39. Vestiyer
  40. Ev Tekstili
  41. Nevresim Takımı
  42. Lisanslı Ürünler
  43. Uyku Setleri
  44. Çarşaf Çeşitleri
  45. Dört Mevsim Set
  46. Pike Takımı
  47. Yatak Örtüsü
  48. Yorgan Yastık Alez
  49. Battaniye
  50. Koltuk Örtüsü Şal
  51. Masa Örtüsü
  52. Bez Askılıklar
  53. Çok Amaçli Sepetler
  54. Dekoratif Kutular
  55. Saklama Poşetleri
  56. Hurç
  57. Çeyiz Malzemeleri
  58. Complete Setler
  59. Gelin Balayı Setleri
  60. Perdeler
  61. Kampanyalı Ürünler
  62. Tekli Ürünler
  63. Mutfak Önlüğü
  64. Avize
  65. Aplikler
  66. Armatürler

Emeklilerin intibak zammı ve promosyon beklentisi hk.


Emekliye ek gelir

10.4 milyon emekli, ek gelir yaratacak banka promosyonunu merak ediyor. Özel bankalarla da masaya oturulması planlanırken, emekliler hızlı sonuç alınmasını bekliyor

İntibak ve promosyon, emeklilerin gündemine oturdu. 2000 yılından sonra emekli olanlara yönelik intibak düzenlemesinin torba yasa tasarısına eklenmesi beklenirken; tüm emeklilere banka promosyonu verilmesi için de çalışmalar sürüyor. Memurlar gibi banka promosyonu almak isteyen 10.4 milyon emekli, bir an önce sonuca ulaşılmasını bekliyor. Gözler, emeklilerin promosyon alması için devreye giren Çalışma Bakanlığı'na çevrilmiş durumda.

KAMPANYALAR VAR 
Çalışma Bakanlığı'nın, promosyon konusunda kamu bankalarının yanı sıra özel bankalarla da masaya oturması gündemde. Emeklileri çekmek için kampanyalara hız verilmesi, özel bankaların promosyon konusuna sıcak baktığını gösteriyor. Özel bankalar, emekliler için birbirleriyle rekabet halinde. Pek çok banka, maaşlarını kendilerine taşıyan emeklilere yıllık 200 liraya varan para ya da puan veriyor.

HEYECANLI BEKLEYİŞ 
Emekliler için iki alternatif konuşuluyor. İlkine göre; tüm emekliler ya kamu bankalarından ya da özel bankalardan promosyon alacak. İkinci alternatif ise memur emeklilerine kamu bankalarının, SSK ve Bağ- Kur emeklilerine ise özel bankaların promosyon ödemesi yapması. Sonucu merak içinde bekleyen emekliler, TAKVİM'e şunları anlattı: "Promosyonu kimin vereceği önemli değil. Yeter ki beklediğimiz kadar promosyon alabilelim. Bir süredir hiçbir açıklama gelmiyor. Merak içerisindeyiz. Kısa sürede müjdeli haberin verilmesini istiyoruz."

İNTİBAK UMUDU VAR
TAKVİM'i arayan emekliler, promosyonun yanında, bu yıl yeni bir intibak yasasını da beklediklerini ifade ediyor. Aynı şartlarda çalıştıkları ve emekli oldukları arkadaşlarından farklı maaş aldıklarını savunan emekliler, 2000 yılı ve sonrası için çıkartılacak bir intibak düzenlemesi ile bu adaletsizliklerin giderileceğini belirtiyor.

Kaynak: TAKVİM



Aşağıdaki ürünlerin online satış fiyatlarını öğrenmek için tıklayın:

  1. Beyaz Eşya - Ankastre
  2. Klima
  3. Fırınlar
  4. Setüstü Ocak
  5. Hava Perdeleri
  6. Buzdolapları
  7. Bulaşık Makineleri
  8. Derin Dondurucular
  9. Çamaşır Makinası
  10. Kurutma Makineleri
  11. Davlumbaz Aspiratör
  12. Ankastre Setler
  13. Hava Temizleme Cihazı
  14. Su Arıtma Cihazı
  15. Su Sebili Buz Makinesi
  16. Şofben
  17. Termosifon
  18. Radyatör
  19. Kombi
  20. Panel Radyatör
  21. Mutfak Ürünleri
  22. Tencereler ve Tavalar
  23. Yemek Takımları
  24. Kahvaltı Takımları
  25. Mini Yemek Takımı
  26. Çatal Kaşık Bıçak Seti
  27. Çaydanlık Takımı
  28. Çay Setleri
  29. Cezveler
  30. Tepsiler
  31. Bıçak Setleri
  32. Vitrin Setleri
  33. Kahve Fincanı
  34. Bardaklar ve Fincanlar
  35. Çocuk Mutfak Ürünleri
  36. Çaydanlık Setleri
  37. Termoslar
  38. Mutfak Tartısı
  39. Vakum Makineleri
  40. Evye
  41. Mutfak Ekipmanları
  42. Kek Kalıbı
  43. Fırın Tepsi
  44. Diğer Mutfak Gereçleri

İstanbul'a kar ne zaman yağacak?

İstanbul'da ne zaman kar yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İstanbul'da hava sıcaklığı bir günde 12 derece birden düştü. Sisin çöktüğü İstanbul'da yarın kar bekleniyor.
Meteorolojiden yurdun çeşitli bölgeleri için yağış, sel, don uyarıları yaptı.

Dün 17.8 derece sıcaklığın ölçüldüğü İstanbul  bir günde 12 derece birden soğudu. Bugün İstanbul’da 5.2 derece ölçülen sıcaklık, kuzey rüzgarının etkili olması nedeniyle bunun da altında hissediliyor. Meteorolojik tahmin istasyonlarından derlenen tahminlere göre, yarın  İstanbul’un Avrupa yakasındaki ilçelerindeki yağış kar şeklinde gerçekleşecek..

ANİ SICAKLIK DÜŞÜŞÜ YAŞANDI


Günler öncesinden tahmin edilen ani sıcaklık düşüşü bugün yaşandı. Soğuk hava Trakya’dan giriş yaptı. Edirne, Kırklareli ve İstanbul’da dün ve bugün ölçülen sıcaklar arasında ciddi fark var. Dün ile bugün arasındaki sıcaklık farkı İstanbul için 12 derecden fazla. Edirne ve Kırlareli’nde ise bunun da üstünde. Bu bölgelerde hakim olan kuzey rüzgarları nedeniyle hissedilen sıcaklık termometrenin ölçtüğü değerlerin de altında. Dün 17.8 derece sıcaklığın ölçüldiğü İstanbul’da bugün öğlen saatlerinde termometre değerine yansıyan sıcaklık 5.2. Yani İstanbullular düne göre 12 derece daha soğuk bir gün yaşıyor. Trakya’daki il ve ilçelerde de durum farklı bu değil. Buralarda yaşanan ani soğuma daha sert oldu. Bu bölgelerde dün ve bugün ölçülen sıcaklık farklılığı şöyle

Edirne (Uzunköprü), Dün : 16.6, Bugün : -0.3

Kırklareli,                   Dün: 12.8, Bugün :  2.9

Tekirdağ (Malkara),  Dün : 16.4, Bugün : 1.8

KAR BEKLENİYOR

Meteorolojik tahmin istasyonlarından derlenen bilgilere göre Trakya bölgesinde akşam saatlerinden itibaren kar yağışı gözlenecek. Tahminlere göre söz konusu kar yağışının İstanbul’a ulaşma zamanı, haftanın ilk günü. Yarın sabah saatlerinde İstanbul’un Avrupa yakasındaki ilçelerinde kar yağışının gözleneceği öngörülüyor.

İSTANBUL SİS ALTINDA

Hava sıcaklığının değiştiği İstanbul sabah saatlerinden itibaren sis altında. Megakentte göz gözü görmüyor.

SALIDAN İTİBAREN TÜM YURTTA KAR
 
Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın, Balkanlar'dan gelen  soğuk havayla birleşerek tüm yurtta "soğuk ve kar yağışlı" havaya dönüşeceği ve  Salı gününden itibaren kar yağışının tüm bölgelerde etkili olacağı tahmin  ediliyor.

  Hafta başından itibaren özellikle iç ve doğu kesimlerde yağışların  karla karışık, Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde yoğun kar yağışı şeklinde olması,  Kuzeybatı, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde de hava sıcaklıklarının 4  ila 10 derece azalması bekleniyor.

Soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle ülke genelinde etkili olacak buzlanma ve don olayının olumsuzluklarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması  istendi.

BU İKİ İLDE SEL UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Edirne ve Kırklareli genelinde halen devam etmekte olan sağanak yağışların, akşam saatlerine kadar yer yer kuvvetli olarak etkisini sürdürmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

10 DERECE BİRDEN DÜŞECEK

Soğuk havanın etkisine girecek Güney Marmara'da,  yarın hava sıcaklığı 10 derece civarında düşecek.

Bugünü 13-14 civarında geçirecek Güney Marmara'da yarın hava soğuyacak.

Karla karışık yağmurun beklendiği Bursa'da en yüksek sıcaklık 14  dereceden 4, Balıkesir ve Yalova'da 13'ten 3 dereceye düşerken, kar yağışının  tahmin edildiği Çanakkale'de ise 2 dereceye inecek. Güney Marmara'da en düşük hava sıcaklığı ise sıfırın altında 1 ile 0  derece arasında bekleniyor.

GÜNEYDOĞU İÇİN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yapılan açıklamada, bugün Güneydoğu Anadolu'da başlayan kar yağışının, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklarla Perşembe günü akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtildi. Açıklamada, yağmur ve kuzeyinin yükseklerindeki karla karışık yağmur ve kar yağışlarının meydana getireceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin altı çizildi.

Yapılan açıklamada, bugün doğu kesimlerde başlayan ve yer yer yoğun olmak üzere aralıklarla Cuma gününe kadar devam edecek kar yağışlarının ise bu gece ve yarın Doğu Anadolu'nun güney kesimlerinde, Salı günü ise doğu kesimlerinde etkili olmasının beklendiği kaydedildi.

Kaynak: MİLLİYET



Aşağıdaki ürünlerin online satış fiyatlarını öğrenmek için tıklayın:

  1. Bilgisayar-Dizüstü
  2. Notebooklar
  3. Ultrabooklar
  4. Tabletler
  5. Tablet Aksesuarları
  6. iPad
  7. iPad Aksesuarları
  8. Notebook Aksesuarları
  9. Sunucular
  10. All-in-one Pc
  11. Masaüstü Bilgisayar/Pc
  12. Sunucu Aksesuarlar
  13. Workstation
  14. Yedekleme
  15. İnce İstemci/Thin Client
  16. Mobil İş İstasyonları
  17. Mini Pc
  18. Bilgisayar Parçaları
  19. Anakart (Mainboard)
  20. İşlemci (CPU)
  21. Bellek (Ram)
  22. Hafıza Kartları
  23. Sabit / Taşınabilir Disk
  24. Optik Okuyucular
  25. Ekran Kartı
  26. Tv/Video Kartı
  27. Monitör
  28. Kasa
  29. Modem Adsl/56k
  30. Yazıcı / Tarayıcı
  31. Barkod Ürünleri
  32. Klavye/Mouse
  33. Hoparlör/Kulaklık/Ses
  34. Web Kameraları
  35. Kesintisiz Güç Kaynağı
  36. Yazılım
  37. Grafik Tabletler
  38. Tüketim Malzemeleri
  39. Bilgisayar Yan Ürünleri
  40. Network Ürünleri
  41. Kablolar
  42. Adaptörler
  43. Usb Ürünler
  44. Harici Kutular
  45. Fanlar
  46. Kart Okuyucular
  47. Görüntü Seçiciler
  48. Görüntü Çoklayıcıları
  49. PCI / PCMCIA Kartlar
  50. Mesafe Uzatıcılar
  51. Sinyal Çeviriciler
  52. Firewire Ürünler
  53. Mikrotik Ürünleri
  54. KVM Switch ve Aksesuar
  55. Kabinet ve Aksesuar
  56. Yan Ürünler(Aksesuar)

17 milyona yakın araç sahibini ilgilendiren haber!


Motorlu Taşıtlar Vergisi borcuna taksit yolda

Motorlu Taşıtlar Vergisi borcu olanlar için taksit imkanı geliyor. Maliye bankalarla anlaşacak, kolay taksitlerle borç bitirilecek

17 milyona yakın araç sahibinin ay sonuna kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ilk taksidini ödemesi gerekirken, Maliye'den müjdeli bir haber geldi.

Maliye Bakanlığı gecikmiş MTV alacakları için de taksit formülünü devreye sokuyor. Gelir İdaresi Başkanlığı ile bankalar arasında görüşmeleri süren uygulamaya göre MTV'yi aksatanlara da finans kuruluşlarının taksit yapması formülü üzerinde duruluyor. Hali hazırda gecikmemiş vergi ödemeleri için birçok banka hem kredi kartına, hem de nakit ödeme yapacaklara taksit imkanı sunuyor. Bu taksitler 6 aya kadar çıkabiliyor. Finans kuruluşlarının ikna edilmesi ile birlikte önümüzdeki aydan itibaren ocak ve temmuz dönemleri haricinde kalan aylarda da MTV borçlarına taksit yapılabilmesine imkan sağlanacak. 2014 yılı bütçe öngörüsüne göre MTV'den yıl sonuna kadar toplam 8.6 milyar TL tahsilat öngörülüyor. Bir Maliye yetkilisi, birikmiş borçlara da taksit gelmesi ile hem vatandaşın borcunun daha fazla artmasının önüne geçilmesinin, hem de kamunun alacak stokundaki artışın önlenebileceğini ifade etti.

Kaynak: Takvim




Aşağıdaki ürünlerin online satış fiyatlarını öğrenmek için tıklayın:

  1. Telefonlar
  2. Cep Telefonu
  3. Akıllı Telefon
  4. Telsiz Telefonlar
  5. Kablolu Telefonlar
  6. El Telsizleri
  7. Fct Sistemleri
  8. Bluetooth Ürünleri
  9. Operatör Başlıkları
  10. iPhone Aksesuarları
  11. Cep Telefon Aksesuarları
  12. Elektronik Ürünler
  13. Lcd Tv Plazma Tv
  14. Mp3 & iPod & Ses Kayıt
  15. Mp3 & iPod Aksesuar
  16. Ses ve Müzik Sistemleri
  17. Dvd Oynatıcı & Kayıt
  18. Projeksiyon
  19. Projeksiyon Aksesuar
  20. Gamepad/Joystick
  21. Hesap Makinaları
  22. Elektronik Sözlük
  23. Media Center
  24. Radyasyon Koruyucu
  25. Akıllı Tahtalar
  26. Foto-Kamera
  27. Fotoğraf Makinaları
  28. Video Kameralar
  29. Dijital Çerçeveler
  30. Aksesuarlar
  31. Pil & Pil Şarj Cihazları
  32. Dijital Uydular
  33. Uydu Alıcıları
  34. HD Uydu Alıcıları
  35. D-Smart Uydu Alıcıları
  36. Lnb Çesitleri
  37. Tv Uzaktan Kumanda

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) borcuna sınırsız taksit müjdesi

MTV borcuna sınırsız taksit müjdesi

31 Ocak’ta sona erecek olan Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin ilk taksit ödemeleri sürerken, Maliye tahsili gecikmiş alacaklar için taksit formülünü devreye sokuyor. Maliye bu amaçla bankalar ile görüşüyor.

17 milyona yakın araç sahibinin ay sonuna kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) ilk taksidini ödemesi gerekirken, Maliye’den müjdeli bir haber geldi.  Maliye Bakanlığı tahsili gecikmiş MTV alacakları için de taksit formülünü devreye sokuyor. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) ile bankalar arasında masaya yatırılan uygulamaya göre MTV’yi aksatanlara da finans kuruluşlarının taksit yapması formülü üzerinde duruluyor. Hangi bankaların yıl boyunca taksit seçeneğine olumlu yaklaştığı tam olarak netleşmediği için görüşme trafiği sürüyor. Finans kuruluşlarının ikna edilmesi ile birlikte önümüzdeki aydan itibaren ocak ve temmuz dönemleri haricinde kalan aylarda da MTV borçlarına taksit yapılabilmesine imkan sağlanacak.

8.6 milyar toplanacak

2014 yılı bütçe öngörüsüne göre MTV’den yıl sonuna kadar toplam 8.6 milyar TL tahsilat öngörülüyor. Bir Maliye yetkilisi, birikmiş borçlara da taksit seçeneği sunulması ile hem vatandaşın borcunun daha fazla artmasının önüne geçilmesinin hem de kamunun alacak stokundaki artışın önlenebileceğini ifade etti.

Kaynak: STAR



Aşağıdaki ürünlerin online satış fiyatlarını öğrenmek için tıklayın:

  1. Oto Tuning
  2. Angel Eye Ön Far
  3. Ledli Ledsiz Stoplar
  4. Body kit Uygulama
  5. Oto Aydınlatma
  6. Koltuk Kılıfı ve Minderi
  7. Bakım Ürünleri
  8. Motor Yağı ve Katkısı
  9. Araç Dışı Aksesuar
  10. Araç İçi Aksesuar
  11. Sis Farı Ve Sinyali
  12. Panjur
  13. Kolçak ve Koldayama
  14. Spoiler- Cam Rüzgarlığı
  15. Ses Müzik Görüntü
  16. Navigasyon Çeşitleri
  17. Kaplama Setleri
  18. Paspas Çeşitleri
  19. Kamp Ürünler
  20. Güvenlik Sistemleri
  21. Özel Cam Uygulamaları
  22. Kışlık Ürünler
  23. Seyahat Ürünleri
  24. Seyahat Buzdolapları
  25. Trafik Malzemeleri
  26. Bagaj Amortisörü
  27. Lastik Tamir Bakım
  28. Krom Aksesuar
  29. Egzos ve Egzos Uçları
  30. İşyeri Uyarı İşaretleri
  31. Takım Aksesuarları
  32. Cam Rüzgarlıkları
  33. Motor Yedek Parçası
  34. Boya Malzemeleri
  35. Mobil Elektrik

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com