Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

17 Ocak 2012 Salı

Devlet Memuru olmak isteyenler için KPSS sınav takvimi hk.

Memur adayları dikkat!

Kamuda memur olmak isteyenlere müjde! 2012- KPSS yerleştirme takvimi açıklandı. 2012 yılında ÖSYM tarafından yapılacak ilk yerleştirme için memur adaylarından başvurular, 18 Haziran-27 Haziran 2012 tarihleri arasında alınacak. Bu yıl yapılacak ikinci yerleştirme ise Kasım ayında yapılacak. ÖSYM, ikinci yerleştirme için tercih başvurularını 19-28 Kasım 2012 tarihleri arasında alacak.


2012-KPSS sınavına girmek isteyenler kulağınızı bize verin...

Eğer memur olmak istiyorsanız KPSS sınavına girmeniz gerekiyor. 2012 -KPSS (B) grubundan ortaöğretim (lise ve dengi okul) ve önlisans düzeyinden sınav başvuruları 18 Haziran-4 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak. Bu düzeyden sınava girecekler için sınav tarihi 23 Eylül 2012 KPSS- B (lisans düzeyinden), KPSS-A grubu (Müfettiş yardımcısı ve uzman yardımcısı gibi kadrolar için) ve öğretmenlik kategorisinden başvuruda bulunacak KPSS adayları için başvurular 9-18 Nisan 2012 tarihleri arasında ÖSYM tarafından alınacak. Sınav tarihleri ise 7-8 Temmuz 2012.

ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com