Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Aralık 2011 Çarşamba

600 gün askerlik borçlanması yaparak emeklilik hk.

Primi 5225 güne tamamlamalısınız

Soru: 1962 doğumluyum.1986 da sigortam başladı. 3881 gün prim ödemem var. 600 gün askerlik borçlanması yaparsam, ne zaman emekli olabilirim?

Abdullah DURDU

Cevap: Askerliğinizi ne zaman yaptığınızı bildirmemişsiniz. Askerliğinizi sigorta başlangıç tarihinden önce yapmışsanız, borçlanma başlangıç tarihinizi 600 gün geri götürür ve emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5225 gün prim ödeme ve 48 yaş şartlarına tabi olursunuz. 744 gün daha prim ödeyerek, askerlik borçlanmasıyla 4481 güne yükselecek olan priminizi 5225 güne tamamlayacağınız tarihte emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com