Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Temmuz 2011 Cuma

Bağ-Kurluyum 600 gün olan askerliğimi yatırdım. Ne zaman emekli olabilirim? Emekli olunca direk maaşa bağlanabilir miyim?

25 yıl prim ödeyip 56 yaşı doldurmalısınız

Soru: 4 Ocak 1982 SSK girişimden 70 gün prim ödemem var. 5 Temmuz 1998 den günümüze kadar Bağ-Kurluyum. 600 gün olan askerliğimi yatırdım. Ne zaman emekli olabilirim? Emekli olunca direk maaşa bağlanabilir miyim?
MURAT
Cevap:
Doğum tarihinizi ve askerlik yaptığınız tarihi bildirmemişsiniz. Sorunuzu askerliğinizi Bağ-Kur başlangıç tarihinden önce yaptığınız varsayımına göre cevaplandırıyoruz. Emekli olmak için; 25 tam yıl(9000 gün) prim ödeme ve 56 yaş şartlarına tabisiniz. Prim ödemenizi 25 tam yıla tamamlayacağınız 25 Ağustos 2021 tarihinde, 56 yaşınızı da dolduruyorsanız emekli olabilirsiniz. Doldurmuyorsanız 56 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz.


Ulusal Basında Yazan Sosyal Güvenlik Uzmanları Tarafından Cevaplanmış Sorular İçin Tıklayınız  Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com