Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Temmuz 2011 Cuma

Bağ-Kur girişi tarihim 1 Şubat 1985 ne zaman emekli olabilirim?

Emekliliğiniz 48 yaşınızı dolduracağınız tarihte

Soru: 22 Şubat 1966 doğumluyum. Bağ-Kur girişi tarihim 1 Şubat 1985. Askerliğimi Bağ-Kurdan önce yaptırdım. Hala 402 TL yatırıyorum. Ne zaman emekli olabilirim? Daha yatırırsam daha erken emekli olabilir miyim?

Rüştü GÖZHAN
Cevap:
Bağ-Kur başlangıç tarihinden itibaren aralıksız prim ödemişseniz, emekli olmak için; 25 tam yıl prim ödeme ve 48 yaş şartlarına tabisiniz. 48 yaşınızı dolduracağınız 22 Şubat 2014 tarihinde emekli olabilirsiniz. Bu hesaplama askerlik sürenizi de prim ödediğiniz varsayımına göre yapılmıştır. Askerlik süreniz de prim ödememişseniz, bu şartlarda emekli olmak için askerlik sürenizi de borçlanmanız gerek.


Ulusal Basında Yazan Sosyal Güvenlik Uzmanları Tarafından Cevaplanmış Sorular İçin Tıklayınız  Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com