Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Temmuz 2011 Cuma

2008 den bu yana asgari ücretli SSK’lıyım ilerde maaşımın yüksek olması için asgari ücretin üzerinden örneğin brüt 1.000 Tl den yatırılırsa emekli aylığını maaşı yükseltir mi?

200 TL fazla kazanç üstünden prim ödeme emekli aylığını artırmaz

Soru:1955 doğumluyum. İlk defa 1994 yılında Bağ-Kur sigortalısı oldum. Ve 4 yıldır SSK’lıyım. 2008 den bu yana asgari ücretli SSK’lıyım ilerde maaşımın yüksek olması için asgari ücretin üzerinden örneğin brüt 1.000 Tl den yatırılırsa emekli aylığını maaşı yükseltir mi?
BARIŞ
Cevap:
Prime esas kazancın alt sınırından (asgari ücret olup bugün için 837 TL dir) prim ödeme yerine,100, 200 TL fazla kazanç tutarı üstünden, örneğin 1.000 TL üstünden prim ödemek emekli aylığı tutarını artırmaz. 

Ulusal Basında Yazan Sosyal Güvenlik Uzmanları Tarafından Cevaplanmış Sorular İçin Tıklayınız  Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com