Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Ekim 2012 Çarşamba

UFO ihbarları patladı!

UFO gözlemleri patladı!


Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de sıklıkla UFO gözlemleri yapılmakta olduğunu bildiren Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi, özellikle içinde bulunduğumuz 2012 yılında kendilerine yapılan UFO ihbarlarının arttığını belirtiyor.



Sözkonusu gözlem ve kayıtların yapıldığı bölgeler ise İstanbul ve çevresi, Antalya, Alanya, Fethiye, Ordu, Bursa, Samsun, Ankara, İzmir, Efes ve çevresi, Aksaray, Manisa, Afyon, Uşak, Bolu, Denizli, Kayseri, Sivas, Nevşehir, Konya, Sivas, Edirne, Bilecik, Kırıklareli, Amasya, Çanakkale, Eskişehir, Safranbolu, Giresun, Gümüşhane, Kıbrıs, Adıyaman, Ağrı, Siirt, Bitlis, Erzincan, Erzurum, Zonguldak, Avşa adası, Ayvalık, Çorum, İzmit, Bolu ve Uşak olarak sıralanıyor.



Türkiye'de son 10 yıldır yapılan UFO ihbar ve gözlemlerindeki artışın yılda %15-20 civarında olduğunu belirten Sirius, 2012 yılındaki ihbar sayısının geçmiş yıllara oranla %60 daha yüksek olduğunun altını çiziyor.
Sirius'a Nisan 2012 - Eylül 2012 tarihleri arasındaki 6 aylık dönemde yapılan UFO ihbar sayısı toplam 3262 iken, bunlardan 768'inin fotoğraf ve video görüntüleri olduğu açıklandı.
Bu 768 görüntüden 676 tanesinin uydu, Venüs gezegeni, çin feneri, fotomontaj ve ışık yansıması olduğu belirlendi, ancak geri kalan 92 görüntünün UFO olduğu Sirius tarafından açıklandı.


Etiketler: ufo, sirius, haber, video, izle, haberler, UFO, Çin, Uşak, Efes, Bolu, 2012, Çorum, Siirt, İzmit, Konya, İzmir, Sivas, Afyon, Bursa, Samsun, Kıbrıs, Bitlis, Edirne, Amasya, Manisa, Ankara, Alanya, Son 10, Antalya, Türkiye, Erzurum, Kayseri, Giresun, Aksaray, Fethiye, Ayvalık, Bilecik, Adıyaman, Nevşehir, Fotoğraf, Erzincan, Eskişehir, Zonguldak, Çanakkale, Gümüşhane, Safranbolu, Türkiye'de

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com