Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Ekim 2012 Çarşamba

iPhone 5''teki Kamera Sorunu Normal mi?


iPhone 5''teki Kamera Sorunu Normalmiş

iPhone 5''teki Kamera Sorunu Normalmiş

Apple, iPhone 5'in kamerasındaki ışıklı kısımlarda oluşan pembelik sorunu için gayet normal açıklaması yaptı ve teknoloji severleri şaşırtmadı.



iPhone 5'in çıkmasından sonra sorunlar ve yaşanan problemler de ardı ardına gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberde iPhone 5'in kamerasından yoğun ışık altında çekilen pek çok fotoğrafta pembe ışık ulaşabilirsiniz.

Gizmodo okuyucusu Matt Van Gastel, bu durumu Apple'a bildiriyor. Aldığı yanıt esasında pek de şaşırtıcı değil. Apple'a göre iPhone 5'in bu tip pembe renkli fotoğraflar çekmesi normal! Işık açısından ve şiddetinden kaynaklanan durumu, bu açıyı değiştirerek değiştirmeye çalışın cevabını almış.

Zamanında anten sorunu yaşayan iPhone 4 için Steve Jobs, o zaman sol elinizi kullanmayın yanıtını vermişti. Bu yüzden böyle cevaplar Apple'dan geldiğinde pek şaşırtıcı olmuyor.

Morumsu pembeleşmenin kaynağı henüz teyit edilmedi. Bir sorun olduğu kesin çünkü aynı fotoğrafı iPhone 4S ile çektiğinizde herhangi bir pembeleşme olmaması, iPhone 5'te neden bu oluyor sorusunu sorduruyor. Apple'da şimdilik dünyaya toz pembe bakıyor ve ona göre kamera normal çekiyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com