Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Ekim 2012 Çarşamba

Borç Bilgilendirme Servisi - Tek tıkla borcun var mı yok mu öğren!


Tek tıkla borcun var mı yok mu öğren


Vatandaşlar, “Borç Bilgilendirme Servisi” hizmetiyle kimlik bilgilerini kullanarak, vergi dairelerine intikal etmiş olan trafik para cezası, idari para cezası, Yurt-Kur harcı ve yargı harcı gibi bütün borçlarını www.gib.gov.tr adresinden öğrenebilecek.



Gelir İdaresi Başkanlığı 'nın (GİB) resmi internet adresinde yayınlanan açıklamaya göre, Başkanlık olarak daha önce sürekli mükellefiyete sahip olan mükellefler için İnternet Vergi Dairesi üzerinden yapılan borç sorgulama hizmeti, süreksiz mükellefiyet ve mükellef olmayan gerçek kişilere de açıldı.

GİB ayrıca, ödeme emrine karşı yapılacak işlemler broşürünü de güncelledi. Mükelleflere kolaylık sağlamak amacıyla GİB tarafından hazırlanan ödeme emrine karşı yapılacak işlemler broşüründe, ödeme emri, ödeme emrine karşı açılabilecek davalar, mal bildirimi ve verginin ödenebileceği anlaşmalı bankalar hakkında bilgilere yer verildi.

beyaz gazete

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com