Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Ekim 2012 Çarşamba

Akçakale'ye düşen top mermisi ne anlama geliyor? - 5 ÖLÜ 13 YARALI

Akçakale'ye düşen top mermisi bir mesaj mı?


Akçakale'yi günlerdir huzursuz eden savaş ortamında bugün korkulan oldu. Biri anne 4 çocuğun hayatını kaybettiği 13 kişinin de yaralandığı Akçakale'ye düşen top mermisi, kaza mı kasıtlı mı atıldı? İşte şimdi bunun yanıtı aranıyor


Milliyet Yazarı Aslı Aydıntaşbaş, Türkiye aylardır topraklarına yönelik saldırıyı durduramıyor, dünyanın gözü şimdi bölge liderliğine oynayan Türkiye'nin ne yapacağına çevrildi. Dünyada heyecan yarattı, Ankara kulislerine göre bu olay Türkiye'nin karizmasını çizdi.

İşte Akçakale'ye düşen  top mermesi ile ilgili yorumlar

Metehan Demir: Suriye'den 'yanlışlıkla' Akcakale'ye düşüp vatandaşlarımızı vuran roket inşallah F-4 uçağına dönüp 'kim attı ne attı' şaşkınlığına dönmez!!

Metehan Demir: Böyle bir şehrin merkezini vuracak şekilde Suriye'den roket sapmaz..Bu birilerinin Türkiye'ye çektiği çok açık bir 'savaşa gel gel' mesajıdır.

Cüneyt Özdemir: Özgür Suriye Ordusu 'ayarlasa' böyle bir bomba şehrin merkezine düşmezdi! Bak hele şu rastlantıya... Provokasyon kokan bombalar bunlar! 'Suriye'de olan, Suriye'de kalır' değilmiş demek ki!


MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com