Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Ekim 2012 Çarşamba

iPhone 5'ten sonra iPad Mini ne zaman çıkıyor?

iPad Mini ne zaman geliyor?

iPad Mini ne zaman geliyor?

iPhone 5'ten sonra Apple'ın sıradaki bımbası ortaya çıkıyor mu? İşte ciddi iddialar!

Geçtiğimiz günlerde internete sızan ve iPad Mini'ye ait olduğu iddia edilen fotoğraflar birçokların ilgisini çekmiş, Apple'ın yeni akıllı cihazını tanıtacağı tarih merakla beklenir olmuştu.

Şimdi ise birden fazla kaynağın onayladığı iddialar, süregelen dedikoduları sonlandırabilir. İddialar, iPad Mini'nin 17 Ekim'de tanıtılacağı yönünde. Apple'ın önceki lansman ve piyasaya sürüş trendini değerlendiren Fortune, bu şartlarda iPad Mini'nin 2 Kasım'da satışa sunulacağını düşünüyor. Hatta pek çok kaynak, Apple'ın, tanıtım etkinliği için davetiyeleri hazırladığını iddia ediyor.

iPad Mini hakkında merak edilen bir diğer konu ise cihazın boyutunun ne olacağı. Apple'ın eski CEO'su Steve Jobs'un tablet boyutlarına dair düşüncelerini hatırlarsak; şirketin, eski patronunun sözünden çıktığını rahatça söyleyebiliriz. Zira tabletlerin her zaman büyük ekranlı olmasını savunan Jobs'ın aksine, iPad Mini yüksek ihtimalle 7,85 inçlik bir ekrana sahip olacak.

Uzun süredir dedikodusu bitmeyen iPad Mini piyasaya çıktıktan sonra kimin haklı olduğunu hep birlikte göreceğiz...

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com