Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

25 Eylül 2012 Salı

Villa fiyatlarını 370 bin dolardan başlatıyor

GÜNÜN PROJESİ/TALYA KONAKLARI


Villa fiyatlarını 370 bin dolardan başlatıyor


Başarır İnşaat ve Orjin İnşaat Demir Çelik, Uskumruköy’de hayata geçirdiği ve yüzde 70’i tamamlanan Talya Konakları’nda yer alan villalar için lansmana özel fiyatlar sunuyor. Bu kapsamda projedeki villalara 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

İnşasına Haziran 2011’de başlanan Talya Konakları, 9 dönümlük inşaat alanında toplam 22 bağımsız yapıdan meydana geliyor. Projede 4 dönüm içerisinde 553 metrekarelik 6 müstakil villa, 5 dönüm içerisinde ise 353 metrekarelik 8 ikiz villa, 194 metrekarelik 4 bahçe dubleks ve 191 metrekarelik 4 çatı dubleks yer alıyor. Yaklaşık 7 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan projede, fitness, tenis kortu, basketbol, voleybol sahası ve yürüyüş parkurları bulunuyor Ayrıca projede her parselde açık yüzme havuzu ve kapalı garajlara yer veriliyor.
Zekeriyaköy’ü Uskumruköy’e bağlayan yol üzerinde, yeni açılan Sarıyer-Çayırbaşı tüneli ile Maslak’a 15 dakikalık bir mesafede yer alan projenin teslim tarihi ise Nisan 2013 olarak planlanıyor.
Konut fiyatlarının 370 bin ile 1 milyon 250 bin dolar arasında değiştiği projede, metrekare fiyatı ise 2 bin ile 2 bin 500 dolar arasında seyrediyor.

 MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com