Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

25 Eylül 2012 Salı

40 metrekarelik bahçe hediye


40 metrekarelik bahçe hediye

Bahçetepe İstanbul’un şehrin içinde doğayla baş başa bir yaşam sunacağını belirten Uyan, şunları söyledi:
“Aile Bağları bölümünden 2+1 Plus, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+1 deluxe daire alanlara projenin yanı başında bulunan yaklaşık 127 bin metrekarelik komşu parselden ortalama 40 metrekare büyüklüğünde hobi bahçesi kullanım hakkı verilecek. Her bir daireye verilecek hobi bahçelerinin büyüklüğü ortalama 40 metrekare olacak.”

Konut sahiplerinin kullanımına sunulan özel hobi bahçelerinin her birinin separatörlerle çevrili olacağını ifade eden Uyan, “Bahçelerin her birinin içerisinde özel olarak tasarlanmış masif ahşap bahçe kulübeleri bulunacak. Özel hobi bahçelerinde meyve veya sebze yetiştirmek isteyenler zirai ilaç kullanmadan yalnızca organik tarım yapabilecek” dedi.


Kendi enerjisini kendisi üretecek


Bahçetepe İstanbul’un gerçek bir doğa dostu proje olacağını ifade eden Ercan Uyan,  projede rüzgâr enerjisi ve güneş enerjisinden yararlanılacağını ve buradan elde edilen elektriğin ortak alanların aydınlatmasında kullanılacağını ifade etti. Ayrıca, yağmur sularını depolayıp bahçe sulamasında kullanacaklarını söyleyen Uyan, “Bu şekilde aidatları düşürmeyi planlıyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar neticesinde Bahçetepe İstanbul’da aidatlar diğer emsal sitelere göre çok daha düşük seviyede kalacak” dedi.

 MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com