Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

25 Eylül 2012 Salı

Angelia Jolie Ankara'da kimle gizli bir görüşme yaptı?


Jolie hangi Türk doktorla bir otelde buluştu


Angeline Jolie'nin Ankara' bir Türk doktorla çok gizli bir görüşme yaptığı öne sürüldü.


Angelia Jolie Ankara'da Prof. Dr. Yaman Tokat ile gizli bir görüşme yaptı.

 Doktora raporlarını gösterip "Hepatit-C yüzünden karaciğerimin iflas ettiğini ve yaşamam için acil organ nakli gerektiğini söylüyorlar. Siz ne diyorsunuz?" diye sordu.

Angelîna Joie (37), Gaziantep ve Kilis'te Suriyeli göçmenlerin kaldığı kampları, Birleşmiş Milletler Özel Temsilcisi olarak 13 Eylül'de ziyaret etmişti. 14 Eylül'de de Ankara'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve bakanlarla görüşmüştü.

Hepatit-C yüzünden karaciğerinin iflas ettiği söylenen Angelina Jolie'nin, dünyaca ünlü cerrah Prof. Dr. Yaman Tokat île Ankara'da otelde gizli bîr görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Organ nakli konusunda İstanbul'da özel bir hastanede çalışan Prof. Dr. Yaman Tokat araya devlet büyükleri girince Angelina Jolie ile görüşmek için Ankara'ya gitti.

Angelina Jolie, Prof. Dr. Yaman Tokat'a, "Karaciğer nakli yaptırmazsam öleceğimi söylüyorlar. Nasıl kurtulurum?" diye sordu.

Raporlara bakan Prof. Dr. Yaman Tokat da 'Nakil şart' yanıtını verdi. Angelina Jolie, Brad Pitt ile yaşıyor ve 6 çocukları var.

KAYNAK: POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com