Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

25 Eylül 2012 Salı

Ayda 740 Lira Taksitle prestijli konut ve mikro ofis


Tac Mahal Prestij'de Ayda 740 Lira Taksitle

Tac Mahal Prestij'de Ayda 740 Lira Taksitle


Uluhan Grup, Tac Mahal adıyla İstanbul'da görkemli bir konut ve çarşı inşa ediyor

Acunkent ve Babil Kuleleri ile Esenyurt'un çehresini değiştiren Uluhan Grup, bölgenin yaşam kalitesini yükselten yeni projesi Tac Mahal ile bölgenin çıtasını çok daha yüksek bir noktaya taşıyor. Mix mimari özelliğine sahip Tac Mahal'de prestij ve konfora sahip  konut, gelenekten geleceğe bir çarşı ve modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan sosyal tesisler bulunuyor.

18,600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olanTac Mahal Prestij projesi için 10 Eylül2de satışlar başlayacak. Şu an ön taleplerin toplandığı projenin Ekim 2014'te teslim edilmesi öngörülüyor.

Hayata geçirdiği tüm projelerde İstanbul ve Esenyurt'un mimari anlayışına ve yaşam kalitesine katma değerler sağlayan Uluhan Grup, proje tasarımından malzeme seçimine, yapı detaylarından kalifiye işçiliğe kadar her ayrıntısını titizlikle planladığı mimari tasarımını Prof. Sinan Mert Şener ve ekibinin üstlendiği yeni projesi Tac Mahal'de, teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak prestijli bir yaşam ve iş merkezine imza atıyor.

Güçlü sermaye yapısı ve insan odaklı yenilikçi yaklaşımıyla projelerini zamanında teslim eden Uluhan Grup, Tac Mahal muhteşem residence projesiyle gerek ev sahibi olmak kesimlere gerek iş kurmak isteyenlere ve yatırımcılara yakın gelecekte Esenyurt'ta en yüksek avantajı sağlayacak büyük bir fırsat sunuyor.

Tac Mahal'de prestijli konut ve mikro ofis
Uluhan Grup'un her türlü konforu içeren ve modüler mimari tarzda inşa ettiği Tac Mahal residence projesinde yer alacak olan ve 970 bağımsız bölüm, daire ve mikro ofis alanlarının metrekare büyüklükleri kişilerin tercihine göre belirlenebiliyor, dileyenler iki veya daha fazla alanı birleştirerek arzu ettikleri daire ve işyeri konforunu kendileri yaratabiliyor.

Tac Mahal, First Quality Control FQC tarafından akredite edilen ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa ediliyor. Proje kapsamında deprem güvenliği en üst düzeyde sağlanıyor, zemin etüdleri eksiksiz gerçekleştiriliyor. Uluhan Grup'un daha önceki projeleri Acunkent ve Babil Kuleleri'nde olduğu gibi prestij projesi Tac Mahal'in profesyonel site yönetimi de Garanti Koza kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından üstleniliyor.

Tac Mahal Çarşı
Yenilikçi bir konseptle tasarlanan ve 135 bağımsız bölümden oluşan Tac Mahal Çarşı'da birçok ayrıcalıklı yer alıyor. Uluhan Grup'un yürüttüğü ön çalışma sayesinde tüm sektörler önceden belirleniyor, bu sayede tüm işyerlerine iş garantisi temin ediliyor. Tac Mahal Çarşı'da sinema ve tiyatro salonları, drama okulu, tam donanımlı spor merkezi, sergi alanları, fitness center (hamam, sauna, SPA ve kapalı havuz) ve çocukların mutlu zamanlar geçirebilecekleri bir kreş de yer alıyor. Bununla birlikte, her saat başı 10 ayrı merkezden Tac Mahal Çarşı'ya hareket eden servisler, çarşıya kolay ulaşım sağlıyor ve düzenli müşteri hareketliliği yaratıyor. Ayrıca Uluhan Grup, çarşı mağazaları için haftalık, aylık, dönemsel ya da yıllık kiralama imkanı sunarak Tac Mahal Çarşı'da iş yapmak isteyenlere büyük kolaylık da sağlıyor.

Tac Mahal sosyal tesisleri
Uluhan Grup, Tac Mahal residence projesinde her türlü sosyal imkana yer vererek yaşam merkezi sakinlerine ayrıcalıklı ve seçkin bir dünyanın kapılarını açıyor. Profesyonel site yönetimi, 7/24 saat özel güvenlik, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, 24 saat açık çocuk kreşi, fitness, spa, deniz manzaralı seyir terasları, restoranlar, kafeler, tiyatro ve sinema salonları, her yaşa uygun oyun alanları Tac Mahal'in sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.

Faiz yok, vade farkı yok,    | 740 TL taksit ile |
Tac Mahal'de yer almak isteyenlere 74.000 TL den başlayan daire fiyatları ve en uygun ödeme koşullarını sunan Uluhan Grup, geçmiş projelerinde olduğu gibi en özel ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyen kesimlere ve yatırımcılara büyük kolaylık sağlıyor. Ödemeler kredisiz, faizsiz, vade farksız ve kefilsiz, 740 TL taksit ile, 50 aya kadar vadeyle ve esnek ödeme şartları doğrultusunda, veya sıfır peşinat 24 ay vade ile  müşterilerin isteğine göre şekillendiriliyor.

Merkezlerin tam merkezinde
Uluhan Grup'un yeni projesi Tac Mahal merkezi konumuyla da hayatı kolaylaştırıyor. Metrobüse yürüme mesafesinde, TEM ve E5 Karayolu'nun tam kesişme noktasında ve 200 metre mesafede bulunan Tac Mahal, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, Tüyap Fuar Merkezi'ne 5 dakika, Avcılar Deniz Otobüsü'ne 5 dakika, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Medicana International Hastanesi, Acıbadem Beylikdüzü Tıp Merkezi, Doğan Tıp Merkezi ve Medilife Hastanesi'ne 3 dakika, Bahçeşehir Koleji Anaokulu, Beyfen Koleji, Fatih Dersanesi, Fen Bilimleri Merkezi Dersanesi, Final Dergisi Dersanesi ve Kültür Dersanesi'ne 5 dakika, Beykent Üniversitesi, Okyanus Koleji ve Fatih Koleji'ne 7 dakika, Fatih Üniversitesi, Anafen Dersanesi ve FEM Dersanesi'ne 10 dakika, İstanbul Üniversitesi'ne ise 5 dakika mesafede yer alıyor. MİLLİYET

Etiketler: Tac Mahal Prestij, uluhan grup, esenyurt konut projeleri, TEM, saat, spor, Grup, Oyun, Sergi, TÜYAP, çocuk, Babil, deprem, ulaşım, sinema, mimari, Avcılar, anaokulu, Esenyurt, İstanbul, Bahçeşehir, Beylikdüzü, deniz otobüsü, Atatürk Havalimanı, İstanbul Üniversitesi

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com