Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Organik pancar pekmezi bala rakip!

organik-pancar-pekmezi-bala-rakip-oluyor

Organik pancar pekmezi


Kırklareli’ne bağlı Poyralı Köyü’nde tamamen geleneksel yöntemlerle üretilen organik pancar pekmezinin sağlıklı yaşama önem veren tüketiciler için yüzde 100 doğal ve güvenli bir alternatif olduğu bildirildi. Çok sayıda insanın bahar yorgunluğundan şikayet ettiği şu günlerde enerji ihtiyacını karşılamaya yönelik doğal ürünlerin satışlarında büyük bir patlama yaşanıyor.
Öte yandan medyada yer alan bazı haberler satın alınan bu ürünlerin doğallığı konusunda insanı şüpheye düşürüyor. “Sıfır Şeker” oranına sahip olması gereken balda bile bazı firmaların çok yüksek oranlarda şeker kullandığının ortaya çıkması, tüketiciler arasındaki arayışları hızlandırdı. Sağlık uzmanlarının bu konudaki ilk önerisi olan organik pekmez, tam da bu noktada doğal ürün arayanların imdadına yetişiyor.
Fabrikasyon üretimin yanısıra sağlıksız koşullarda bilinçsiz olarak sürdürülen merdivenaltı üretimin de yaygın olduğu Türkiye’de geleneksel yöntemlerle spot miktarda üretilen organik pekmez çeşitleri de var. Yakın zamana kadar pek tanınmayan şeker pancarı pekmezi de bunlardan biri.
Sahte bal tartışmalarının ardından tanınırlığı hızla artmaya başlayan pancar pekmezi, sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen bilinçli tüketiciler için “yüzde 100 güvenli” bir alternatif. Trakya Kalkınma Ajansı tarafından da tanıtımı desteklenecek yerel marka adayı olarak tasarlanan Poyralı Pancar Pekmezi gelecek yıllarda çok daha fazla sayıda insana ulaşacak gibi görünüyor.
Organik pancar pekmezi doğal ve güvenli
Kırklareli’nin Bulgaristan sınırındaki Balkan köylerinde ve Pınarhisar İlçesi’ne bağlı Poyralı Köyü’nde geleneksel ve ekolojik yöntemler kullanılarak patentli olarak üretilen pancar pekmezi, pancarın kendi öz suyunun odun ateşinde kaynatılmasıyla elde ediliyor.
Benzerlerinden farkıysa, şekerin hammaddesi pancar orijinli olmasından kaynaklanıyor. Sayılı imalathanede, imece usulü üretildiği için de köyden “korsan ürün” çıkmıyor. Bu nedenle tamamen doğal ve güvenli bir enerji deposu. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu madde içermiyor, şeker pancarının gücünü taşıyor.
Kaynak: Hürriyet

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com