Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Ekim 1998 ayından bu yana bir fiil Bağ-Kur ödüyorum ne zaman emekli olabilirim?

Askerlik borçlanması 58 olan yaş şartınızı 56’ya düşürür

Soru: 8 Haziran 1973 doğumluyum. Ekim 1998 ayından bu yana bir fiil Bağ-Kur ödüyorum. 18 ay olan askerlik süremi de borçlanmadım. Ne zaman emekli olabilirim?
Mehmet YILMAZ/TRABZON

Cevap: Emekli olmak için; 25 tam yıl prim ödeme ve 57 yaş şartlarına tabisiniz. Ekim 2023’e kadar prim ödeyerek, toplam priminizi 25 tam yıla tamamlamanız şartıyla, 57 yaşınızı dolduracağınız 8 Haziran 2030 tarihinde emekli olabilirsiniz.

Askerliğinizi sigorta başlangıç tarihinden önce yapmış olmalısınız. Askerlik sürenizi borçlanmanız halinde, emekli olmak için: 25 yıl sigortalılık süresi ve 56 yaş şartlarına tabi olursunuz. 1 Nisan 2022 tarihine kadar prim ödeyerek, toplam priminizi 25 tam yıla tamamlamanız şartıyla, 56 yaşınızı dolduracağınız 8 Haziran 2029 tarihinde emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com