Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

31 Ocak 2012 Salı

2000 yılından sonra emekli olanların İntibak beklentisi hk.

Bütün emeklilere “İntibak” gerekir

Babam 1999 yılında emekliliği hak etmiş olmasına rağmen belki 2000’liler için bir yasa çıkar diye 2000 yılının ilk ayını beklemiş emekli olmak için ve şu an emekli aylığı da 90’lılar gibi bağlanmış. Şu an SSK emeklisi olarak 800 lira maaş alıyor. Çıkan her yasa 2000 öncesi emekli olup maaşı çok az olanlardan bahsediyor. Peki babam ve babamın durumunda olan binlerce emeklinin durumu ne olacak? Babam bu iyileştirmelerden nasıl faydalanabilir?


Eda Aksu

Eda hanım, babanız yalnız değil. Evet Bakanlar Kurulunca açıklanan intibak sadece 31.12.1999 günü ve öncesinde emekli olmuş olan SSK emeklilerini kapsıyor ve bu yanlış. Sadece babanız değil bütün SSK ve Bağ-Kur emeklileri ile memur emeklilerinin de intibaka ihtiyacı var. Hiçbir emekliye ülkenin büyümesinden pay vermiyorlar bu sebeple babanız gibi olanlarında da ülkenin büyüme oranından paylarını almaları gerekir. Bu sebeple babanız için siz, diğerleri içinde kendileri veya çocukları TBMM’ye dilekçe göndersinler. İntibakı biz de istiyoruz desinler. Babanız intibaka girerse aylığı 180 lira kadar artar.

Ali TEZEL- Gazete Habertürk

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com