Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Ekim 2011 Salı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR arasında imzalanan Toplum Yararına Çalışma Programı Protokolü kapsamında geçici olarak istihdam edilecek 250 işçi bugün çekilen kura ile belirlendi

250 Kişi Daha İstihdam Edilecek

TYÇP kapsamında 250 kişi daha geçici olarak Büyükşehir Belediyesi'nin çevre çalışmalarında görev yapacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR arasında imzalanan Toplum Yararına Çalışma Programı Protokolü kapsamında geçici olarak istihdam edilecek 250 işçi bugün çekilen kura ile belirlendi. 421 kişinin başvurduğu protokol kapsamında kurada adı çıkan isimlerin sevinçleri yüzlerine yansıdı. Kurada çekilen isimler Noter tarafından açıklandıktan sonra Büyükşehir'in www.kocaeli.bel.tr adresinde yer alacak.

Noter Huzurunda Belirlendi
Bugün saat 14.00'da Fuar Ramazan Çadırı'nda Körfez 1'inci Noteri Aykut Akdeniz huzurunda Büyükşehir ve İŞKUR temsilcilerinin de katıldığı kura sonucu belirlenen 250 vasıfsız eleman 6 ay boyunca geçici olarak istihdam edilecek. 2009 yılında başlatılan projenin devamı niteliğinde olan protokolle geçici işçiler yine Büyükşehir'in ağaçlandırma çalışmalarında görev alacak.

Büyükşehir'den Yemek, Ulaşım, Elbise
Kurada adı çıkan projeye katılmaya hak kazanan 250 sözleşme imzalayacak. Büyükşehir Belediyesi, 6 aylığına çalışacak olan bu kişilere ücretsiz ulaşım, yemek ve iş elbisesi sağlayacak. Devlet ücret ve sigorta ödemesini yapacak. İşçilere asgari ücret ödenecek. 24 Ekim 2011 Pazartesi günü işbaşı yapacak olan işçiler 6 ay boyunca çalışacak.

Toplam 1000 Kişi
2009 yılında imzalanan protokol uyarınca şimdiye kadar 750 kişi istihdam edilmişti. Bugün gerçekleştirilecek kura çekişiyle birlikte bu sayı 1000'e çıkacak. İŞKUR, ücret ve sigorta ödemesini yaparken, Büyükşehir Belediyesi yine işçilerin ulaşım, yemek ve iş elbisesi ihtiyaçlarını karşılamıştı.

sondakika.com

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com