Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Ekim 2011 Salı

Eşinizin emekli olma şartlarını sigorta başlangıç tarihi belirliyor

Eşinizin emekli olma şartlarını sigorta başlangıç tarihi belirliyor

Soru: Eşim 1977-1984 arası ev hanımı olarak yurt dışın da bulundu(7)yıl, Türkiye’de 4270 gün prim yatırdı. Ne zaman ve nasıl emekli olur? Eşim 1 Şubat 1959 doğumlu.
Fethi KORKMAZ


Cevap: Eşinizin hangi tarihte emekli olacağını sigorta başlangıç tarihi belirliyor. Eşinizin Türkiye’deki sigorta başlangıç tarihini bildirmediğinizden emekli olacağı tarihi hesaplayamıyoruz. Ancak sorunuza göre, yurtdışında ev hanımı olarak geçen sürelerini borçlandığı takdirde, emekli olabileceğini düşünüyoruz. Eşinizin Türkiye’deki sigorta başlangıç tarihini bildirirseniz, yurtdışı çalışma süresinin ne kadarını borçlanması gerektiğini ve emekli olacağı tarihi hesaplarız.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com