Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Eylül 2012 Cuma

J.K.Rowling’in yetişkinler için yazdığı ilk romanı piyasaya çıktı

Rowling yetişkinlere yazdı

Rowling yetişkinlere yazdı

Harry Potter roman serisiyle dünya çapında üne kavuşan İngiliz yazar J.K. Rowling’in merakla beklenen ve yetişkinler için yazdığı ilk kitap piyasaya çıktı.


Harry Potter serisinin ünlü yazarı Joanne K. Rowling’in içeriği konusunda haftalardır spekülasyonlar yapılan yeni kitabı nihayet yayınlandı. "A Casual Vacancy” isimli kitap, yazarın ülkesi İngiltere’de perşembe günü piyasaya çıktı. Kitap mağazaları, oluşabilecek izdihamı önlemek için kapılarını normalden bir saat önce açtı. Ancak beklenin aksine uzun kuyruklar oluşmadı.

“Harry Potter ile kıyaslanmaz”
J.K.Rowling’in yetişkinler için ilk romanı olma özelliği taşıyan kitap Almanya’da da ilk etapta 500 bin adet basıldı. Kitap ilk gününde Münih'teki büyük kitapçılarda da uzun kuyruklar oluşturmadı. Hugendubel adlı kitapçı zincirinden bir sözcü “Harry Potter ile kıyaslanamaz” diyor.

Son Harry Potter'dan 5 yıl sonra piyasaya çıkan kitap İngiltere, ABD ve Almanya’da aynı gün yayınlanırken, Fransa’da bir gün sonra piyasada olacak. “A Casual Vacancy”de, küçük bir İngiliz kasabasında bir yerel meclis üyesinin öldürülmesiyle başlayan olaylar anlatılıyor. Ölümle birlikte sınıf ayrımı ve ırkçılık tartışmaları ortaya çıkıyor. Rowling daha önceki mülakatlarında kitapta kendi yaşamından deneyimleri de işlediğini ifade etmişti.
J.K. Rowling, tamamı sinemaya da uyarlanan 7 kitaplık Harry Potter serisi dünya çapında 450 milyon alıcı bulmuştu. Harry Potter ile üne kavuşan 47 yaşındaki yazar ikinci eşi ve üç çocuğuyla birlikte İskoçya'nın Edinburg kentinde yaşıyor.

Deutsche Welle Türkçe

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com