Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Eylül 2012 Cuma

Gündeme bomba gibi düşen fotoğraf


İlk fotoğraf... Birlikte cuma namazına gittiler.

İlk fotoğraf... Birlikte cuma namazına gittiler.

Genel Başkanı olduğu HAS Parti’yi feshettikten sonra törenle AK Parti’ye katılan ve kulislerde önümüzdeki dönemde önemli görevler üstleneceği konuşulan Numan Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la beraber yürüyerek Cuma namazına gitti. Kongre öncesi yan yana yapılan ve mesaj yüklü bu yürüyüş Ankara kulislerine bomba gibi düştü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma Namazı'nı AK Parti Genel Merkezi'nin karşısındaki Başyazıcıoğlu Camisi'nde kıldı.

 Erdoğan, camiye, AK Parti'ye katılan Numan Kurtulmuş ve AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ile yürüyerek geldi. Başbakan Erdoğan, namazın ardından Kurtulmuş ve İpek ile yine yürüyerek, AK Parti Genel Merkezi'nin karşısında bulunan çağ kebabıyla ünlü lokantaya gitti. Bu arada Erdoğan, cuma namazı öncesinde Subayevleri mahallesindeki evinden genel merkeze gelişi sırasında, bir grup gencin el salması üzerine konvoyunu durdurarak, gençlerle sohbet etti. Gençler, Başbakan Erdoğan'a kehribar tespih hediye etti.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com