Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Eylül 2012 Cuma

Doğalgaza ne kadar zam gelecek?

Başbakan: Zam oranı % 10-15 gibi bir şey

Başbakan: Zam oranı % 10-15 gibi bir şey



Başbakan Erdoğan dün NTV’de katıldığı yayında doğalgaza zam aralığını açıkladı.


Erdoğan “Doğalgaz zammı yüzde 10-15 gibi bir şey. Ekim başında olacak. Ekonomi yönetimdeki arkadaşlarımın başarılı olduğuna inanıyorum. Mali disiplinden taviz vermeyi düşünmüyoruz. Bunu kimse frene basma olarak algılamasın” dedi. Erdoğan şöyle konuştu:
“Bazı konulara farklı yaklaşımlar olabilir. Dünyada sisli hava var. Biz çok temkinli gidiyoruz. Kamudan özele satışları kontrol altına aldım. Baktım ki rakamlar çok ucuz basit. Şimdi rakamlar çıkarılacak. Veriyorlarsa girsinler ihaleye alsınlar. Cari açığa olumlu artı değer katacak.

Bunları yakın takibe alacağız.

Bazıları ‘Bak seçime gidiyorsunuz, bu ara zam yapılır mı?’ diyor. Kardeşim, yani battıktan sonra mı zammı düşüneceğiz? Yunanistan yanı başımızda. Bakın ne halde görüyorsunuz, İspanya, İtalya ne halde görüyorsunuz. Biz onların düştüğü duruma düşemeyiz. Zamanında atılması gereken adım neyse bu adımı atarız. Bunun bedelini, faturasını çok daha ağır olarak halkımıza asla ödetemeyiz.

 MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com