Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Eylül 2012 Cuma

Efsanevi pilot Michael Schumacher'e yeniden emeklilik yolu açıldı

Perez geldi Hamilton gitti...

Formula 1 takımlarından McLaren'de, Lewis Hamilton dönemi sona erdi. McLaren, gelecek sezon Jenson Button'ın yanında Sergio Perez'in yarışacağını açıkladı. Hamilton ise Mercedes ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.


Formula 1 takımlarından McLaren'de, Lewis Hamilton dönemi sona erdi. McLaren, gelecek sezon Jenson Button'ın yanında Sergio Perez'in yarışacağını açıkladı. Hamilton ise Mercedes ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Hamilton'ın Mercedes'e transfer olmasının ardından, Michael Schumacher'in de emeklilik günlerine geri dönmesi bekleniyor.  Bu arada Schumacher’in Perez’in eski takımı Sauber ile anlaşacağı iddiaları da ortaya atılıyor.

McLaren ile yaptığı kontrat görüşmeleri geçtiğimiz günlerde çıkmaza giren 2008 Dünya Şampiyonu Lewis Hamilton'ın, bir süredir Mercedes'e geçeceği konuşuluyordu. Hamilton, geleceği hakkında net konuşmaktan kaçınsa da takım yönetimi, gelecek sezon yoluna İngiliz pilot ile devam etmeyeceğini açıkladı.

McLaren'i yeni sezonda Jenson Button ile birlikte Meksikalı Sergio Perez başarıya taşımaya çalışacak. Bu açıklama sonrası, Lewis Hamilton cephesinden de fazla geçmeden bir açıklama geldi. Mercedes ile 3 yıllık resmi sözleşme imzalayan genç pilot, bundan böyle yeni takımının başarısı için mücadele edecek.

Alman "Bild" gazetesi ise Mercedes'in tercihini Lewis Hamilton'dan yana kullanmasıyla, efsanevi pilot Michael Schumacher'e yeniden emeklilik yolunun açıldığını yazdı. Schumacher, 3 yıllık emeklilik dönüşü sonrası, 2010 yılında Mercedes adına yarışmaya başlamıştı. Ancak 7 dünya şampiyonluğu bulunan Alman pilot, sadece 1 kez podyuma çıkma başarısı gösterebildi. MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com