Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Eylül 2012 Cuma

AK Parti kulislerinde konuşulan son iddia!

AK Parti kulislerinde konuşulan son iddia!

AK Parti kulislerinde konuşulan son iddia!

"50 kişilik Merkez Karar Yürütme Kurulu'nun en az yarısı değişecek"


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın genel başkanlığa son kez aday olacağı AK Parti 'nin 30 Eylül'de yapılacak kongresi hem partinin hem de Türk siyasetinin yakın geleceğinin nasıl şekilleneceğine ilişkin önemli ipuçları verecek. Erdoğan, manifesto niteliği taşıyacak konuşmasıyla damga vuracağı kongrede partisini 2014'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri dahil, önümüzdeki 3 kritik seçime taşıyacak yeni kurmay kadrosunu belirleyecek. Erdoğan'ın 50 kişilik MKYK'da (Merkez Karar Yürütme Kurulu) en az yüzde 50 oranında değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Hazırlık çalışmalarının başında bizzat bulunmak için ABD ziyaretini iptal eden Erdoğan, kongre mesaisine dün de devam etti. Erdoğan “ustalık manifestosu” olacak ve gelecek 11 yıla ilişkin Türkiye hayalini ortaya koyacak konuşmasına son şeklini vermek üzere çalıştı.

Son karar Erdoğan'ın


Erdoğan'ın 2014'teki Köşk ve 2015'teki genel seçimleri dikkate alarak şekillendireceği yeni MKYK için adeta nefesler tutulmuş durumda. Özellikle 3 dönem kuralı nedeniyle bir sonraki seçimlerde parlamentoya girme şansı bulunmayan, kabine revizyonlarında da bakan olamayan pek çok milletvekili MKYK üyeliği hayali kurarken, mevcut MKYK üyelerinin büyük bölümü de pozisyonlarını koruyup koruyamayacaklarını merak ediyor. Yeni MKYK için parti yetkili organlarında ve grupta anket gerçekleştirip, doldurulan formların açılmaksızın kendisine gönderilmesi talimatını veren Erdoğan'ın, yakın kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yaptığı ancak isim bazında son kararı bizzat vereceği konuşuluyor. AK Partililer “Bir kaç isim dışında herkes listeyi kongre salonunda delegelere dağıtıldığında görecek” ifadesini kullanıyor.

Kongre çalışmalarını yürüten ekibin etkin isimlerinden Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem dün katıldığı bir televizyon programında, “Oran ne olur bilemem ama ciddi oranda değişiklik olacak. Ancak yenilenelim diye tecrübe de yok sayılmayacak” dedi.

Parti kulislerinde Erdoğan'ın 3 dönem engeli nedeniyle bir daha milletvekili olamayacak bakanları Bekir Bozdağ, Nihat Ergün ve Fatma Şahin'i yeni MKYK'ya taşıyacağı, Bülent Arınç, Hayati Yazıcı ve Beşir Atalay'ın da yerlerini koruyacağı konuşulurken, HAS Parti'yi kapatark AK Parti'ye katılan Numan Kurtulmuş'un da yeni MKYK'ya yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Kulislerde Anayasa Mahkemesi eski raportörü Osman Can, Kürt siyasetçi ve yazar Orhan Miroğlu ise “dışarıdan takviye” alınacak diğer isimler olarak dillendiriliyor.


‘Has' görevliler


Yerli ve yabancı konukların, milletvekilleri, delege ve gazetecilerin salona giriş güzergahları ayrı ayrı belirlenirken, Numan Kurtulmuş ve ekibi ile yine kısa süre önce partiye resmi katılımları gerçekleşen Süleyman Soylu ve Osman Can gibi isimlerin salonda “konuklar” bölümünde oturtulacağı öğrenildi. Bu isimlerin girişte ve içeride “tanınmama” sorunu yaşamaması için, kapılarına HAS Parti camiasını tanıyan özel görevliler yerleştirilecek.

Vatan

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com