Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

27 Haziran 2012 Çarşamba

Yüzde 60 vergi indirim raporum var ne zaman emekli olurum?

Engelli hakkıyla 18 yıl ve 4000 günle emekli olabilirsiniz

Soru: 1973 doğumluyum. SSK girişim 2004 de. Doğuştan engelliyim. Askerlik yapmadım. Halen özel bir şirkette çalışıyorum. 2179 gün prim ödemem var. Yüzde 60 vergi indirim raporum var. Ne zaman emekli olurum? Ve ne kadar daha prim ödemem lazım?


Cemal EKER

Cevap: Yüzde 60 engelli raporunuz ve vergi indirim hakkınız olduğu için emekli olmak için; 18 yıldan beri sigortalılık süresi ve 4000 gün prim ödeme şartlarına tabisiniz. 1821 gün daha prim ödeyerek 2179 gün olan priminizi 4000 güne tamamlamanız şartıyla, 2022’de 18 yıllık sigortalılık sürenizi dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA


Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com