Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

27 Haziran 2012 Çarşamba

3600 gün ve 15 yıl sigortayla kıdem tazminatı hakkımı kullanırsam ileride emeklilikte bir sorun yaşar mıyım?


İşinizden kıdem tazminatı alarak ayrılıp prim eksiğinizi isteğe bağlı ödeyebilirsiniz

Soru: 5308 günüm var. Emekli olmam için primi toplamda 5450 güne tamamlamam gerekiyor. Bu durumdayken iş yerim devrediliyor.3600 gün ve 15 yıl sigortayla kıdem tazminatı hakkımı kullanırsam bu kalan günüm doldurmadığım için, ileride emeklilikte bir sorun yaşar mıyım? Ne yapmalıyım?


Nihal BİLİCİ

Cevap: Kıdem tazminatınızı alıp işten ayrılır, prim eksiğiniz olan 142 günü de isteğe bağlı ödeyerek tamamlayabilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com