Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

27 Haziran 2012 Çarşamba

İşitme engelliyim yüzde 40 raporum var ne zaman emekli olabilirim?

Engelli hakkıyla 18 yılı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz

Soru: 27 Mayıs 1982 doğumluyum. İşitme engelliyim. Yüzde 40 raporum var. İlk işe giriş 13 Eylül 1999'da SKK' lı oldum. Vergi indirimi ve maluliyetim var. Ne zaman emekli olabilirim?


Berna GÜL

Cevap: Sizin gibi 6 Ağustos 2003 tarihi itibariyle 3 yıldan fazla 6 yıldan az süredir sigortalı olan vergi indirim hakkı almış 3 ncü derece engelliler, emekli olmak için; 18 yıl sigortalılık süresi, 4080 gün prim ödeme ve şartların tabi bulunuyor. Toplam 4080 gün prim ödemiş olmanız(ara vermeden prim ödemişseniz prim şartını sağlıyorsunuz) şartıyla, 18 yıllık sigortalılık sürenizi dolduracağınız 13 Eylül 2017 tarihinde emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA


Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com