Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

27 Haziran 2012 Çarşamba

Tazminat haklarım biter mi?

İki işyerinde de işveren aynıysa kıdem tazminatı hakkınız kaybolmaz

Soru: Bir makine fabrikasında ön muhasebe işine bakıyorum. Şantiyelerimiz de var. Orada işyeri sicil numarası alındı. 20 aydır buradayım. Bana senin çıkışını vereceğiz, başka ildeki SSK sicil numarasına kaydedeceğiz ve 10 gün orda 20 gün burada olacaksın dediler. Bu durumda haklarım ölür mü? Tazminat haklarım biter mi? Ne yapmam gerekiyor?


Mehmet ALTINTAŞ

Cevap: İki işyerinin de işvereni aynıysa(sorundan aynı olduğu anlaşılıyor) ileride emekli olduğunuzda veya işinizden kıdem tazminatını alacak şekilde ayrıldığınızda, tüm hizmet süreniz için kıdem tazminatı alabilirsiniz. Ancak, işverenden 10 gün orada, 20 gün diğer işyerinin de çalıştırılmanızın herhangi bir hak kaybına yol açmayacağına dair bir yazı almanızda yarar var.

Ekrem SARISU - POSTA


Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com