Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

20 Haziran 2012 Çarşamba

Vergi indirim hakkı alırsam nasıl emekli olurum?

Vergi indirim hakkı alıp hemen emekli olabilirsiniz

Soru: 22 Şubat 1962 doğumluyum. 8 Ağustos 1983'de işe başladım. Bugüne kadar 4450 gün prim ödemem var. Yüzde 44 özürlü raporum var. Ve halen bir işte çalışmaktayım. Vergi indirim hakkı alırsam, nasıl emekli olurum?


Osman İLDENİZ

Cevap: Vergi indirim hakkı alırsanız, emekli olmak için; 6 Ağustos 2003 tarihi itibariyle 12 yıldan fazla süredir sigortalı olan vergi indirim hakkı almış engellilere tanınan; 15 yıl sigortalılık süresi ve 3600 gün prim ödeme şartlarına tabi olursunuz. Vergi indirim hakkı almakla aranan tüm şartları sağlamış olacağınızdan istediğiniz zaman emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com