Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

2 Mayıs 2012 Çarşamba

Kızılcık yetiştiriciliği ( İş Fikirleri )

kizilcik-yetistiriciligi-is-fikri
Kızılcık yetiştiriciliği

Müşteriler sadece mutfak alışverişi için değil, sağlık amacıyla da sempatik çiftliğinizi ziyaret edebilir. Şifa kaynağı ürünleri yetiştirmek şimdi Amerika’da yeni bir moda. Sıradan gibi görünen albenili yabani meyveleri kültüre almak önemli bir kazanç kapısı.

Taşınması zor, taze olarak tüketilmesi gereken kızılcığın birçok çeşidi var örneğin, özütünden akla hayale gelmeyecek iksirler üretilebiliyor. Kurutulmuş çeşitleri de cabası.
Amerikalılar ‘blueberry’ (yabanmersini) türünden başka çeşitler de üretiyor. Reçel, marmelat ve özel soslar bu meyvelerin önemli ayrıcalıkları arasında.
Yabani meyveler sadece lezzet değil, aynı zamanda güçlü antioksidan kaynağı. C vitamini, manganez ve lif içermeleri onları eşsiz kılıyor. ‘Kızılcık’, ‘blueberry’ ya da ‘cranberry’ dikkat ve bakım isteyen hassas bitkilerden. Ekolojistlere göre bu işin tarımı için genellikle nemli koşullarda kumlu ve asil bakımından zengin topraklara ihtiyaç var. Kulaktan kulağa yayılacak ve marka olmanızı sağlayacak sıra dışı bir iş!

Kaynak: Fikir Avcısı

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com