Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

2 Mayıs 2012 Çarşamba

Askeri kurumlar yeni personel eleman alımları

Deniz Harp Okulu personel alımı yapacak

Askeri kurumlar yeni personel eleman alımlarına devam ediyor. Deniz Harp Okulu yeni alımlar yapacak. Deniz Harp Okulu tarafından yayınlanan yeni iş ilanlarına göre öğretim elemanı pozisyonunda istihdam edilmek üzere 2 personel eleman alımı yapacak.


Adaylar 14-25 Mayıs 2012 tarihleri (mesai günleri) ve 09.00-16.00 saatleri arasında istenilen belgelerle birlikte Deniz Harp Okulu Komutanlığı, Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı Tuzla/İSTANBUL adresine şahsen başvuracaklardır. Ayrıntılı bilgi için www.dho.edu.tr.
Kaynak: Personel Alımları

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com