Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

2 Mayıs 2012 Çarşamba

Askerliğimi ödediğim deki emeklilik tarihim ile ödemediğim deki emeklilik tarihimi merak ediyorum tavsiyeleriniz nelerdir?

11 ay askerlik borçlanmasıyla 2 Haziran 2012 de emekli olabilirsiniz

Soru: 2 Haziran 1963 doğumluyum. 1 Ocak 1988 tarihinden itibaren kesintisiz Bağ-Kurluyum. Bu tarih öncesinde yapmış olduğum 18 ay askerliğim mevcut. Bu durumda askerliğimi ödediğimde, emeklilik tarihim ve ödemediğimdeki emeklilik tarihimi merak ediyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Abdullah ŞİNEL
Cevap: Emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi ve 50 yaş şartlarına tabisiniz. 1 Ocak 2013 tarihine kadar prim ödemenizi devam ettirerek, toplam prim ödemenizi 25 tam yıla tamamlamanız şartıyla, 50 yaşınızı dolduracağınız 2 Haziran 2013 tarihinde emekli olabilirsiniz.
Askerlik sürenizin 13 ayını borçlanmanız halinde, emekli olmak için; 25 tam yıl prim ödeme ve 49 yaş şartlarına tabi olursunuz. Borçlanmadan sonra Bağ-Kurunuzu kapatıp prim ödemeseniz de 49 yaşınızı dolduracağınız 2 Haziran 2012 de emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com