Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mayıs 2012 Pazar

Yeni başlayacak olan sağlık hizmeti bilgilendirme sisteminin detayları

SGK halka arz ediliyor!

Evet, başlığı yanlış okumadınız. SGK halka arz ediliyor.


Fakat o bildiğimiz borsada işlem görme şeklinde değil. Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda uygulamaya giren kısa mesaj bilgilendirme sistemiyle sigorta uygulamalarının pek çoğu anlık olarak vatandaşa ulaşmaya başlamıştı. Yeni başlayacak olan sağlık hizmeti bilgilendirme sistemiyle de sağlık uygulamaları tamamıyla halka açılmış olacak.

SGK'nın son geliştirdiği sistem sayesinde vatandaş, anlaşmalı hastaneleri, branşları, doktorları ve doktorların mesleki bilgilerini SGK sitesinden görebilecek. Seçtiği doktora gitmesi halinde ne kadar ilave ücret ödeyeceğini de sistem hesaplayacak. En önemlisi de geçmişte aldığı sağlık hizmetleri için ne kadar ödeme yapıldığını, detaylarıyla birlikte takip edilebilecek. Böylece vatandaş, hastaneye gitmeden önce maliyetini hesaplayabileceği gibi, ödediği faturaları da sistemden kontrol edebilecek. Bu çalışma için SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Namık Kaya'nın şahsında, projede emeği geçen herkesi kutluyorum.

Sadettin Orhan - BUGÜN

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com