Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mayıs 2012 Pazar

1260 günden emekli olacağım günüm doldu fakat Bağ-Kura borcum var nasıl emekli olurum?

Bağ-Kur prim borcunu ödemden emekli olmazsınız

Soru: 1260 günden emekli olacağım günüm doldu. Fakat Bağ-Kura 28 bin TL borcum var. Nasıl emekli olurum? Lütfen aydınlatır mısınız?
A.Osman AVCI

Cevap: Sorunuzdan Bağ-Kurdan sonra SSK ya 1260 gün prim ödeyerek, SSK’dan emekli olma hakkı elde ettiğiniz anlaşılıyor. SSK dan da olsa emekli olmak için Bağ-Kura olan prim borcunuzu ödemeniz gerekiyor. Maalesef borcunuzu ödemedikten sonra emekli olamazsınız. Mali durumunuz müsait değilse, bankadan kredi temin ederek, borcunuzu ödeyip emekli olma yolunu deneyebilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com