Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mayıs 2012 Pazar

SSK başlangıcımın bir yararı olur mu?

SSK ya 5 aylık prim ödemeniz kademenizi değiştirmediğinden emekliliğinize faydası yok

Soru: 27 Ekim 1966 doğumluyum.1 Nisan 1985 ile 31 Ağustos 1985 tarihleri arasında SSK’lı olarak 5 ay çalıştım. 9 Ekim 1987 tarihinde öğretmen olarak göreve başladım. SSK başlangıcımın bir yararı olur mu? Ne zaman emekli olabilirim?
Sami ŞİMŞEK

Cevap: Emekli olmak için; 25 tam yıl fiili hizmet süresi ve 50 yaş şartlarına tabisiniz. 50 yaşınızı dolduracağınız 27 Ekim 2016 tarihinde emekli olabilirsiniz. 5 aylık SSK prim ödemeniz emekli olacağınız kademeyi değiştirmediğinden, herhangi bir yararı bulunmuyor.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com