Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Aralık 2012 Perşembe

Bağ-kur hizmetim 5 yılı aştığı için Bağ-kur prim borcunu sildirmek mümkün müdür?

Her 5 yıldan fazla Bağ-Kur prim borcunu sildirmek mümkün değil


Soru: Temmuz 2006 yılı kayıt yaptırdığım Bağ-Kura bugüne kadar hiç prim yatırılmadı. 5 yılı aştığı için borcu sildirmek mümkün müdür?

Dildar TAYFUR

Cevap: Maalesef mümkün değil. Çünkü, 30 Nisan 2008 tarihi itibariyle 5 yıldan fazla prim borcunuz yok. 30 Nisan 2008’e kadar 5 yıldan fazla prim borcu olanların sigortalılıkları, hiç prim ödemeyenlerin tescil tarihi itibariyle, prim ödeyenlerin ise, primi ödenen son ay sonu itibariyle durduruldu. Ve prim borçları silindi. 


Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com