Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Aralık 2012 Perşembe

Almanya'da çalıştığım firmam kapanıyor anlaşmalı çıkış alırsam işçi bulma kurumu üç ay issizlik parası kesintisi uygular mı?

ANLAŞMALI İŞ ÇIKIŞI SORUN OLUR MU?

Mehmet ÖZTÜRK / ALMANYA: 31.12.2013’te firmam kapanıyor. Anlaşmalı çıkış alırsam işçi bulma kurumu aldığım tazminat, sorar mı üç ay issizlik parası kesintisi uygular mı?

YANIT: Mehmet Bey. Anlaşmalı çıkış almak demek fiilen iş devam ediyor algısı ve uygulaması mevcut. Hukuki yol dışında bir işlem yapmamak yararınıza olacaktır. Çalışan azaltma yoluna gidip zımnen işyeri bağlantınız olacaksa sorun olur.

Hasan Karahaliloğlu - SABAH AVRUPA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com