Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

4 Ekim 2012 Perşembe

iPad Mini Seri Üretime Geçti mi?

iPad Mini Üretime Geçti mi?

Çıkışı adeta yılan hikayesine dönen Apple'ın daha küçük boyutlu ekrana sahip tableti iPad Mini, bu sefer gerçek olabilir. İşte teknoloji dünyasının yeni gündemi.


Apple'ın küçük ekranlı bir iPad piyasaya süreceği söylentileri yeniden alevlendi. WSJ haberine göre, 7,85 inç ekrana ve daha düşük çözünürlüğe sahip olan iPad Mini artık tamamlandı ve üretim aşamasına geçti. Üstelik, henüz resmi duyurusu bile yapılmayan bu yeni cihazın yılbaşı alışveriş dönemine yetişeceği öne sürülüyor.

Yılın ilk aylarında, Apple'ın daha küçük boyutlu bir iPad için testlere başladığı söylentileri ortaya çıkmıştı. 7 inç tablet pazarının öncüleri Kindle Fire ve Nexus 7 ile rekabet etmesi beklenen iPad Mini, 0,85 inç fazlalığıyla kendi sahasını da oluşturabilir.

iPad Mini kıyaslamasına ait olduğu söylenen bu görselde ise, cihazın diğer modeller ile kıyaslaması gösteriliyor. 9to5Mac tarafından verilen bilgiler; iPad Mini'de iPhone 5 benzeri bir SIM kart girişi ve anten özellikleri bulunduğunu belirtiyor.

MİLLİYET

apple, tablet, ipad mini, küçük ipad / 7 inç tablet, ipad, Apple, iPhone, üretim, Yılbaşı, olabilir, Alışveriş, teknoloji

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com