Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

4 Ekim 2012 Perşembe

11 yaşındaki küçük dahi bakın neler başardı?

11 yaşındaki küçük dahiden SMS çözümü!




Yaşıtları sokaklarda top oynarken, 11 yaşındaki bu küçük dahi bakın neler başardı...

Otomobil sürerken telefonla konuşmak tehlikeli bir davranış, ancak bazıları bununla da yetinmeyip sürüş sırasında mesajlaşabiliyorlar. Sürücüleri seyir halindeyken mesaj göndermekten alıkoymak isteyen ABD'li operatör AT&T, bunun için bir çözüm üretmek üzere Los Angeles'ta bir yarışma düzenledi.

Yarışmada bir şirkette yaratıcı yönetmen görevinde bulunan David Grau ve sadece 11 yaşındaki Victoria Walker, AT&T'nin 20.000 dolarlık ödülünü kazandılar. İkilinin geliştirdiği Rode Dog adındaki uygulama, arkadaşlarınızın ve ailenizin "paketler" şeklinde organize edilmesine izin veriyor ve mesajlaşma alışkanlıklarınızı izliyor. Bu sayede kullanıcılar, bir grup arkadaşının metin mesajı yazdığını anlayabiliyor ve bu telefonda bir köpek havlaması sesi çıkartabiliyor. Uygulama, emniyet kemerlerindeki gibi çalışıyor ve kullanıcı uyarıyı fark edene kadar havlamayı durdurmuyor.

Havlama sesi yerine tavuk gıdaklaması veya farklı hayvan sesleri kullanabiliyorsunuz. Bu sesler, uygulamanın içerisinde yer alan mağazadan edinilebiliyor.

Rode Dog, tamamlanana dek iOS, Android veya Windows Phone'daki yerini almayacak. Ancak ilgileniyorsanız, bu bağlantıdan kaydolarak uygulama çıktığında haberdar olabilirsiniz.

Bu, AT&T'nin otomobil başında mseajlaşanları engllemeye yönelik ilk girişimi değil. Şirket daha önce Android ve BlackBerry için sürüş sırasında arama ve mesaj gönderme gibi işlevleri devre dışı bırakan DriveMode adında bir uygulama sunmuştu.

Etiketler: sms, telefon, ABD, Grup, sadece, Yarışma, Android, yönetmen, BlackBerry, Los Angeles

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com