Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

24 Temmuz 2012 Salı

Annem 1996 Haziran ayından beri SSK’lı hiç boşluğu yok ne zaman emekli olabilir?


Anneniz 140 gün daha prim ödeyip 53 yaşın dolmasını bekleyecek


Soru: Annem 1964 doğumlu. Haziran 1996 ayından beri SSK’lı. Hiç boşluğu yok. Prim ödemeye devam ediyor. Annem ne zaman emekli olabilir acaba?

Uğur YILMAZOĞLU

Cevap: Anneniz emekli olmak için; 20 yıl sigortalılık süresi, 5900 gün prim ödeme ve 53 yaş şartlarına tabi. Anneniz ara vermeden prim ödediğine göre, 5760 gün primi olmalı. 140 gün daha prim ödeyerek, toplam primini 5900 güne tamamlaması şartıyla, 53 yaşını dolduracağı tarihte emekli olabilir.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com