Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

2 Haziran 2012 Cumartesi

Emekliliğe bir engelim var mı?

Sorun yok, 49 yaşı doldurunca emekli olabilirsiniz

Soru: 23 Ocak 1965 doğumluyum. Sigorta başlangıcım tarihim 21 Nisan 1987 olup, şuana kadar 6605 gün prim ödemem var. Çalışırken askerlik borçlanmasını telekomdayken 18 ay yatırdım. Sigorta başlangıcım askerden sonradır. İş yerinden tazminatlı ayrıldım. Emeklilik için hiç bir engelin yok dediler. Yaştan bekliyormuşum. Ne zaman emekli olabilirim? Emekliliğe bir engelim var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
ERDAL

Cevap: Sigorta başlangıç tarihinden önce yaptınız askerliğinizi borçlanmanız, başlangıç tarihinizi askerlik süreniz kadar geri götürerek, emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5300 gün prim ödeme ve 49 yaş şartlarına tabi olmanızı sağlıyor. Prim ödemeniz yeterli olduğundan bundan sonra prim ödemeseniz de, 49 yaşınızı dolduracağınız 23 Ocak 2014 tarihinde emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com