Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Mayıs 2012 Salı

Memurluktan önceki SSK hizmetleriyle emeklilik


Memurluktan önceki SSK’nız ile askerlik borçlanması Aralık 2012 de emekli eder


Soru:1 Aralık 1964 doğumluyum. SSK'ya giriş tarihim 9 Nisan 1983 dür. 29 Aralık 1987' de devlet memurluğuna atandım. Memurluktan önce 463 gün SSK prim ödemem var. Askerliğimi borçlanırsam ne zaman emekli olabilirim?

Sadık HALİLOĞLU/KASTAMONU

Cevap: Askerlik sürenizi borçlanmanız halinde, askerlik borçlanması ve memurluktan önceki SSK prim ödemeniz, emekli olmak için; 25 tam yıl fiili hizmet süresi ve 48 yaş şartlarına tabi olmanızı sağlar. Fiili hizmet süreniz yeterli olduğundan, 48 yaşınızı dolduracağınız 1 Aralık 2012 tarihinde emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com