Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Mayıs 2012 Salı

Malulen emeklilik için kaç gün prim ödemem gerekiyor?




Malulen emekli olmak için en az yüzde 60 işgücü kaybı gerekiyor


Soru:1962 doğumluyum. SSK’ya giriş tarihim 4 Mayıs 1999 olup, 3116 gün prim ödemem var. Malulen emekli olmak için, kaç yaşında ve kaç gün prim ödemem gerekiyor? Ve normal emekli yaşım kaç ve ne kadar prim ödemem gerekiyor?

FATMA

Cevap: Emekli olmak için; 20 yıl sigortalılık süresi, 5975 gün prim ödeme ve 55 yaş şartlarına tabisiniz. 2859 gün daha prim ödeyerek, toplam prim ödemenizi 5975 güne tamamlayacağınız tarihte emekli olabilirsiniz.(ara vermeden prim öderseniz Nisan 2020 ayında)
Ayrıca, 484 gün daha prim ödeyerek priminizi 3600 güne tamamlamanız şartıyla, 2020 de 58 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz.
Malulen emekli olmak için 10 yıl sigortalılık süresi, en az yüzde 60 işgücü kaybı raporu ve 1800 gün prim ödemesi aranıyor. Yüzde 60 işgücü kaybı raporu alabilirseniz malulen emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com