Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

10 Mayıs 2012 Perşembe

Kadınların doğum borçlanması isyanı!

Annelerin borçlanma isyanı


Eşi adına yazan Mehmet Erol “Sizden sigorta başlangıcı doğumlardan sonra diye hakları elinden alınan kadınlarımızın sesi olmanızı bu haksızlığı gündemde tutmanızı, hatta bu konuyla ilgili kişi ve kurumların adresini halkımıza açıklamanızı ve kadınlarımızın bu adreslere mektup, mesaj, maillerle uğradıkları haksızlığı bildirmeleri sağlayıp kamuoyu oluşturmasına önderlik yaparsanız size minnettar kalırız” diyor.


Bu köşede daha önce de ele almıştık annelerin mağduriyetini. SSK’lı olduğu tarihten önce doğum yapmış olan anneler borçlanamıyor. Bu doğum borçlanması yaparak eksik günlerini tamamlamak isteyen annelerin önemli bir beklentisidir.

Bizden de okurlarımızın, doğum borçlanması yapmak isteyen annelerin sesini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik’e duyurmak düşüyor.

Resul KURT - STAR

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com